Félénkebb fiúk, ez titeket is zavar?
Én is inkább az a félénkebb fajta vagyok, nem túl beszédes, és mindig zavar ha valaki megkérdi hogy miért vagyok ennyire csendes vagy miért nem lazulok el jobban.
Ti hogy vagytok ezzel?
Általában ezt pont azelőtt szokták betolni, mielőtt már lenne minimális ötletem, hogy merre indítsam a beszélgetést, de ezzel sikeresen elveszik a kedvem az egésztől. Tipikusan családi pofavizit alkalmával fordul elő az ilyesmi, és akkor még pár óra biztos csendben telik részemről. Baráti társaságban nincs gond, ott vagy sikerül bekapcsolódni a beszélgetésbe, vagy békén hagynak.
21/F
Én se vagyok zárkózott, csak félénk. Ha nem muszáj nem beszélek, de ha megbízok valakiben(pl barátaimban) akkor tudom jártatni a számat:D
Utóbbi válaszoló: igen kb ez a helyzet nálam is, ha folyton felemlítik ezt akkor nehéz ellazulnom
És ezután jön az, hogy előcsúszik a zsebből a telefon, család nem nézi jó szemmel, és akkor már a következő témájuk is megvan ellenem :D
#3-as voltam
Nálam mondjuk inkább az a helyzet, hogy akikkel barátkozok, alapjáraton ugyanúgy csendesek és nem ismerkedős típusok, mégis jól el tudunk beszélgetni, szinte mindig van téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!