Miért zavar egyeseket az, ha valakinek "ecset" haja van?
Nekem ugyan nincs ecset hajam, de fel nem tudom fogni, hogy miért zavar ez valakit ennyire, pláne egy ismeretlen idegennél.
Ha valakinek nem tetszik, miért kell fennhangon szidni, főleg fórumokon vagy itt?
Ha nekem pl nem tetszik egy cipő, akkor nem veszem fel vagy nem veszek olyat. De miért kell gyerekes módon ujjal mutogatva szidalmazni meg különféle jelzőkkel ellátni a másikat?
Ugyanúgy ha valaki divatosabban öltözködik, mindjárt megkapja a páva jelzőt csak azért, mert nem 2-szor nagyobb, színtelen, szürke ruhákban jár.
Miért van ez?
Én tényleg nem tudom megérteni, hogy ez miért idegesít egyeseket ilyen szinten. Ha ők jobbnak tartják magukat, akkor miért foglalkoznak ezzel?
Nem vitát szeretnék, és nem trágárkodást! De tényleg érdekel.
Engem egyáltalán nem zavar.
Üdv,
Egy festő
57%-os
Meleg létemre ugyan én sem kedvelem ezt a stílust és a képviselőit, de mégsem pazarlom ara az időmet, hogy még a facebook adatlapjukat is lesegessem, végignyalva minden képet, hogy aztán elmondhassam, hogy mennyire undorító az illető.
Számomra pont az a taszító tulajdonság, hogy ha valakinek nem tetszik valami, akkor nem képes elmenni mellette úgymond, inkább fennhangon elkezdi fikázni az adott dolgot, vagy az illetőt. Ugyanolyan undorító és taszító, amikor egyes lányok vagy fiúk "bezzeg ma már csak ecsethajúak vannak" kommenteket vagy képeket raknak ki. nekem is volt sajnos ilyen ismerősöm. És tapasztalat az, hogy ezek az emberek, akik fennhangon vagy akárhogy szidják a "pávákat" vagy "ecset hajúakat", elég erős önértékelési zavarban szenvednek, és úgy próbálnak kitűnni a tömegből, hogy beállnak a "menők" közé azzal, hogy ujjal mutogatnak ezekre az emberekre.
Meleg létemre nekem pl nem tetszik a rózsaszín ing, mert ocsmánynak tartom. Mégis sok férfi ilyet hord, legyen akármilyen beosztásban és mégsem állok neki fintorogni, meg ujjal mutogatva fröcsögni.
(Másik 85%-os vagyok)
Utolsó, ez a stílus a 14-15 évesek körében népszerű, ilyen korban meg alapba nem tudnának férfiasan kinézni, hisz még valamennyire testileg éretlen gyerekek.
Mellesleg ez a páva stílus olyan, mint kb 8 évvel ezelőtt az emo volt. Ezt az emberek 99%-a kinövi. Én például 22 éves vagyok, és a korosztályomban sehol nem látok ilyeneket már.
#8: Menj el sportszakos egyetemekre. A srácok 90%-ának ecsethaja van. Műszakira járok, itt csak a harmaduknak.
A baj igazából nem önmagában az ecsethajjal van, hanem ami társul hozzá. Ismerek jó pár ecsethajú srácot, egyikük sem túl értelmes. Mindnek rossz a helyesírása, szórják az idióta és primitív idézeteket és hirdetik az egyediségük egyen hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!