Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mivel rosszabb az emberhús az...

Mivel rosszabb az emberhús az állathúsnál? Miért előnyösebb állathúst enni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=-TFdHAnpTYI

pl ha itt elnyomott, szegény, koldus, "semmirekellő" embereket gyilkolnának le állatok helyett, és a boltban úgy kapnád a húst, hogy organikus emberhús az mivel lenne rosszabb?

Van egy olyan érzésem, hogy nem lenne rá nagy kereslet

2016. jún. 14. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Beteg leszel tőle. És hosszú távon eléggé elszrja a szervezeted. Ugyanis te mint ember emberi fehérjékből állsz. Azaz ha emberi fehérjét viszel be, az elrontja a dolgokat. Mondjuk úgy hogy nem egészséges. Persze hosszútávon. Ha mondjuk egyszer ennél, nem lenne bajod, de folyamatosan emberhúst enni az baromi beteggé tenne.
2016. jún. 14. 20:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Tessék kérdező.

[link]

[link]

2016. jún. 14. 21:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Biológiailag minden létforma fajfenntartásra van kitalálva. Alapvetően te is. Nem vagyok biológus, de még középsulis kettes biosszal is tudom hogy a kannibalizmus hosszú távon idegrendszeri betegségekhez és őrülethez vezet.
2016. jún. 14. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat olyan kényszerhelyzet, amikor nincs más választásod, nem tudom, hogy étkezési szempontból miben más, én nem szorulok rá (és remélem, soha nem is kerülök olyan helyzetbe), de azért nincs etikai szempontból jó döntés, hogy mégis ki szolgáljon táplálékul a fajtársaid közül. Mivel lenne ez jobb, mint a holokauszt?

Különben nézd meg ezt a filmet:

[link]

2016. jún. 14. 22:45
 15/18 A kérdező kommentje:

ez így igaz, úgyhogy inkább most hagyjuk abba a vitát mert sosem lesz vége! :D

14es igen, ez egy jó film, már láttam, de miért linkelted ide? ja mert mikor a csónakba ették egymást ja emlékszem

2016. jún. 15. 01:36
 16/18 anonim ***** válasza:
38%
A tigris se eszik tigrist.
2016. jún. 15. 23:16
 17/18 anonim válasza:

Tudom, tudom régi a kérdés de erre muszáj válaszolnom..hátha jár valakinek ilyen a fejében.

Szval az az ember akit te "koldusnak"/"szegénynek" neveztél, mitől más mint te? És te mitől vagy jobb? Attól hogy te mondjuk egy gazdag családba születtél?

1.

Képzeld el, hogy mi lenne veled ha ez nem lenne törvény ellenes és te "koldus" lennél... nem hiszem hogy nem átkoznád el azt aki ezt törvénybe hozta.

2.

Képes lennél úgy enni, hogy akárhányszor hús kerül a tányérodra tudod, hogy az egy ember volt aki semmi rosszat nem tett?

3.

Az ember már a kezdetek óta mindenevő, tehát húsevő is. De nem egymás zabálták fel😂. Ráadásul lehet kicsit túlszaporodnának azok az állatok amiket attól az x. naptól kezdve nem ennének az emberek.

2020. máj. 23. 23:05
 18/18 Fingkirály ***** válasza:

@12: Prionfertőzést bármilyen NYERS hústól lehet kapni. A kuruval megáldott kannibálok azért lettek kurusak, mert nyersen ették meg az ellenséget.

Megfőzve pont ugyanolyan hús, mint a többi.

@16: afrancokat nem, ha éhes, sőt ha netán territoriális bunyó során kinyír vetélytárs tigrist, minden további nélkül megeszi. Hús, hús.

2021. júl. 1. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!