Mivel rosszabb az emberhús az állathúsnál? Miért előnyösebb állathúst enni?
https://www.youtube.com/watch?v=-TFdHAnpTYI
pl ha itt elnyomott, szegény, koldus, "semmirekellő" embereket gyilkolnának le állatok helyett, és a boltban úgy kapnád a húst, hogy organikus emberhús az mivel lenne rosszabb?
Van egy olyan érzésem, hogy nem lenne rá nagy kereslet
Előfordulhat olyan kényszerhelyzet, amikor nincs más választásod, nem tudom, hogy étkezési szempontból miben más, én nem szorulok rá (és remélem, soha nem is kerülök olyan helyzetbe), de azért nincs etikai szempontból jó döntés, hogy mégis ki szolgáljon táplálékul a fajtársaid közül. Mivel lenne ez jobb, mint a holokauszt?
Különben nézd meg ezt a filmet:
ez így igaz, úgyhogy inkább most hagyjuk abba a vitát mert sosem lesz vége! :D
14es igen, ez egy jó film, már láttam, de miért linkelted ide? ja mert mikor a csónakba ették egymást ja emlékszem
Tudom, tudom régi a kérdés de erre muszáj válaszolnom..hátha jár valakinek ilyen a fejében.
Szval az az ember akit te "koldusnak"/"szegénynek" neveztél, mitől más mint te? És te mitől vagy jobb? Attól hogy te mondjuk egy gazdag családba születtél?
1.
Képzeld el, hogy mi lenne veled ha ez nem lenne törvény ellenes és te "koldus" lennél... nem hiszem hogy nem átkoznád el azt aki ezt törvénybe hozta.
2.
Képes lennél úgy enni, hogy akárhányszor hús kerül a tányérodra tudod, hogy az egy ember volt aki semmi rosszat nem tett?
3.
Az ember már a kezdetek óta mindenevő, tehát húsevő is. De nem egymás zabálták fel😂. Ráadásul lehet kicsit túlszaporodnának azok az állatok amiket attól az x. naptól kezdve nem ennének az emberek.
@12: Prionfertőzést bármilyen NYERS hústól lehet kapni. A kuruval megáldott kannibálok azért lettek kurusak, mert nyersen ették meg az ellenséget.
Megfőzve pont ugyanolyan hús, mint a többi.
@16: afrancokat nem, ha éhes, sőt ha netán territoriális bunyó során kinyír vetélytárs tigrist, minden további nélkül megeszi. Hús, hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!