Veletek volt mar olyan, hogy valaki annyira szemet ( vagy meg rosszabb) volt veletek, hogy majd nem az undortol elhanytatok magatokat?
Volt... amikor az exem részegen megakart kb. erőszakolni,majd elkezdett mindenféle frigid pic sának elhordani aztán rálökött az asztalra és ráncibált.Megütöttem ő természetesen vissza.Ezt úgy,hogy a szomszed szobában ott volt a két legjobb barátunk.
/a legdurvább az egészben,hogy ezt nem nézte ki belőle senki/
Na közben majdnem hánytam..nem sok hiányzott.
Akkor ezek szerint mar massal is volt hasonlo.
Kb nalam is az volt a szitu, hogy megcsaltak:/
Viszem a kètesminősègű pálmát sajnos. Szülés közben kapta kedves apuka a leányzótól a nem fogadott hívások özönèt.
Jöttek a testi s lelki bajok ahogy a nagy könyvben megvan îrva majd a következő leányzó volt szíves közölni ha nem merek orvoshoz menni majd ő kèzenfog s elvisz a nőgyógyászatra. Ott esett le bizony szexelnek nem kicsit. Amikor exemen kîvűl senkinek sem mondtam nem mertem menni. Ott undorodtam meg a sráctól ès az aktuális barátnőitől teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!