Fiúk! Lányok! Mit szólnátok egy ilyen kis kedvességnek, egy rosszabb napon?
2015. okt. 4. 14:31
1/5 anonim válasza:
bármilyen napon bármilyen kis kedvesség energiával tölt :)
2/5 #Nikii válasza:
Jaj ez nagyon aranyos volt:)) 16/l
3/5 anonim válasza:
Egy kis apróság feldobhatja az emberek napját. Nem feltétlen efféle dolog, de ez is egy tök jó kis kedvesség a külvilág felé. :D Nekem tetszene. 22/f.
4/5 anonim válasza:
Én már annak is örülnék, ha legalább minimálisan kedvesebb lenne az emberek bunkó része! :D
(Pl. köszönne a buszsofőr, ha már előre köszönök normálisan. Nem lökdösődnének a felszállásnál. Egyes környékeken nem akarnák megverni az embert, ha épp a másikra mer nézni és hasonlók...)
22 F
5/5 anonim válasza:
Nem is kell ennyire, nekem az is jól esik ha a boltos/buszsofőr mosolyogva köszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!