Az ciki ha en fiu letemre sokkal okosabbnak tartom a lanyokat noket a ferfiaknal?
Figyelt kérdés
En ugy gondolom sokkal okosabbak szepek tehetsegesebbek mint mi pasik. Csodalatos lenyek es nem erdekel hogy fiu vagyok en ezt beismerem akkor is. Es nem provokalni akarok ne legyetek idegesek csak en igy erzek2016. jún. 14. 16:18
11/14 anonim válasza:
szerintme gáznak nem gáz, ha tényleg így gondolod, és nem csak azért mondod, mert ezzel akarod magad szimpatikussá tenni.
12/14 anonim válasza:
Ne legyetek szigorúak!
Még szívet is küldött *-*
13/14 anonim válasza:
Egész véletlenül nem azért érzel így, mert általánosságban a lányok 'stréberebbek'? Úgy értem, általánosban, gimiben, stb. aktívabbak az órákon, jobb jegyeket szereznek, és ettől úgy tűnik h okosabbak
14/14 anonim válasza:
Szia! En lany vagyok, de szerintem nincs igazad. En tobb olyan fiút látok, aki sokkal eletrevalobb es talpraesettebb, mint a korukbeli lányok . De persze akad köztük is nyamnyila. Erről nem lehet általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!