Ti is szoktatok szinte már gátlástalanul beszélni a számítógéphez, esetleg tárgyakhoz?
Én észrevettem, hogy mostanában többször szidom meg pl. a citromfacsarót, mert éppenséggel ügyetlenül leejtettem, vagy beszéltem a filmhez, mert idegesítő volt.
Egyre többször például, nem csak akkor ha egyedül vagyok, hanem mikor emberek is vannak a közelemben. Egyszer-egyszer, mikor filmet nézünk esetleg a barátokkal, megesik, hogy akkorát röhögök, vagy éppen bekönnyezek a filmen, mert nem tudom miért, vagy éppen úgy beleélem magam, hogy ott is beszélek, vagy valami, és ezt kezdem cikinek érezni. Veletek is van így? Mit tehetnék az ellen, hogy ne éljem annyira bele magam a filmbe, mert akkor ilyenek történnek.
Előfordul :DHa pl éppen valami miatt rossz a számítógépem akkor előszöe szidom, fenyegetem végül szépen kérem szinte már könyörgök neki hogy működjön már csak egy kicsit. :D
De a filmeknél is csnálom ezt vannak olyan filmek amikbe annyira bele élem magam hogy muszáj beszélnem hozzájuk. :D És van amikor "bejön" mert végül az történik amit én akarok :D
2-es:
Igen, valahogy, mintha az érzelmekkel befolyásolni lehetne a gépezetek működőképességét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!