Szerintetek ciki ha egy lány/nő gyakran pisil bokorba, fűbe ahelyett hogy vécét keresne?
Teljesen jol teszed.
Nouetlen lenne? Nem hiszem. Egy ferfinek meg teljesen rendben van? Oszinten szolva sose ertettem ezeket a bargyu megkulombozteteseket.
Cikiségtől való félelemben érzelmileg függni egy retyótól? Na, az inkább ciki.
Nincs ebben semmi pláne, aki hosszú túrákra indul a természetbe, nem csak a pisilést kénytelen szabadban végezni: kapar egy lyukat, belekullant, és kész.
A vécézés aztán végképp nem közösségi szokás, amiről pedig senki sem tud, az nem lehet ciki.
"Ugyanugy lehet használni wc papírt-"
Szép lehet a környék, ha minden tócsád közepén ott virít a papirzsepid.
Igényes nő lehetsz.
Amúgy ha állandóan pisilned kell, akkor vagy felfáztál, vagy valamilyen más betegséged van...
...avagy csak körbejelölöd a territóriumodat.
Én pasiként simàn ha a körülmények lehetővé teszik.Mértne tehetné ugyanezt egy nő is?
Csak maguknak bonyolítjàk a dolgot ilyen illendőséges mar@hasàgokkal.
Egy nő legyen laza és természetes.
Ne macàzzon mert azt rühellem.
Én ha éjjel úton vagyok és meg kell àlljak mindig a felezővonalra pisilek.
Annyi hogy nagy terpeszbe kell csinàlni mert szétfröcsköl a betonon.
Megint megjelent a sok doktor.
Azt sem kérdezed meg, mennyit iszik, de már okoskodsz.
Miért, kicsikém, neked van orvosi végzettséged? Ezt így diagnózisba adod, hogy a kérdező kiválasztórendszerével baj van?
Ha napi 5 litert iszik, még jó, hogy sokat pisil. Te Doktor Seeggfej nyilván jobban tudja, lol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!