Miért ilyenek a csajok?
3 fiú haverommal ültem 20 percel ez előtt egy kocsmában iszogattunk és beszélgettünk.
Csípő fekete nadrág volt rajtam és kicsit ki látszott a fenekem és erre jött egy csaj és a fenekem közepébe rakott egy jég kockát " Bocs de már jó ideje ki látszik" és vissza ment a haverjaihoz. Én meg fülig vörösödve égtem és feljebb húztam a nadrágomat és kínos volt az egész nekem és leléptem mert 3 fiúból egy se védett be én meg nem mertem ki állni magam mellett.
Nem értem mért kellett így be égetnie engem a lánynak meg oldhatta volna úgy hogy szol húzzam feljebb de nem így meg alázva és ki lehetett hallani ahogyan rajtam röhögnek a barátnőivel.
Vagánynak akart tűnni a barátnői előtt.
Nem azért, hogy fényezzem magam, de én az ilyen helyzetek kezelésében annyira jó vagyok. Lehet, hogy gusztustalan, de ezek után simán megcsináltam volna, hogy látványosan kiveszem a jégkockát, odasétálok az asztalához, és beledobom a csaj italába. Nem lett volna kedve röhögni utána, az tuti. :D
Egyrészt srácként mondom, hogy tényleg elég undorító dolog, amikor az ember fél feneke kint van és még a szőr is látszik.
Másrészt, igazán visszavághattál volna. Akár úgy is, ahogy az előző írta. Ilyen esetben egyáltalán, hogy kéne téged megvédeni? Én is jót röhögnék a haveromon, aztán várnám a reakcióját.
Egyrészt vékony vagyok emiatt félénk típus és nem merek vissza vágni mert nem vagyok erős és félek hogy bármikor meg verhetnek és nem szeretek ellenségeket gyűjteni.
Inkább meg húzni szeretem magamat de valahogy néha be találnak az ilyen lányok akik bunkók velem és ismeretlenül És ilyenkor adtól félek hogy nehogy meg jegyezzenek és utána feszt ha össze futnak velem bárhol engem húzzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!