Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek a csajok?

Miért ilyenek a csajok?

Figyelt kérdés

3 fiú haverommal ültem 20 percel ez előtt egy kocsmában iszogattunk és beszélgettünk.

Csípő fekete nadrág volt rajtam és kicsit ki látszott a fenekem és erre jött egy csaj és a fenekem közepébe rakott egy jég kockát " Bocs de már jó ideje ki látszik" és vissza ment a haverjaihoz. Én meg fülig vörösödve égtem és feljebb húztam a nadrágomat és kínos volt az egész nekem és leléptem mert 3 fiúból egy se védett be én meg nem mertem ki állni magam mellett.

Nem értem mért kellett így be égetnie engem a lánynak meg oldhatta volna úgy hogy szol húzzam feljebb de nem így meg alázva és ki lehetett hallani ahogyan rajtam röhögnek a barátnőivel.

2016. ápr. 9. 22:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Sajnos azzal, hogy kirohantál elszégyellve magadat a kocsmából, a csaj elérte a célját. Én vagy azt csináltam volna, amit fentebb írtak (a jégkockát a poharába teszem) rendelek egy italt és odamegyek a csajhoz, leöntve a mellét, majd ugyanezt a szöveget elmondom neki (alias: tükörmódszer). Esetleg az se lett volna rossz, ha azt mondod a lánynak, hogy "látom tetszik, ha már ennyire nézed".

Amúgy te fiú vagy vagy lány?

2016. ápr. 9. 23:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Lány vagyok fiúk nem hordanak csipő nadrágot avagy azok melegek.
2016. ápr. 9. 23:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Viszonzásképp a mellére önthettél volna sört Mondván Bocs mindig kintvan
2016. ápr. 10. 00:00
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Hát ezért a beszólásért megérdemelted.

Meleg attól lesz egy fiú, hogy a saját neme vonzza.

Legközelebb visszakézből adj pofont. Ne már, hogy a pasikáknak kelljen megvédeniük, állj ki magadért.

2016. ápr. 10. 02:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

De mi az hogy egy idegen csaj ilyet csinál, alapból mi köze hozzá ? ha nem tetszik neki ne nézzen oda ennyi, amúgy meg én azon nyomba fogtam volna és ki csavartam volna a kezét, hogy az én személyes határaimba mi jogon tesz ilyeneket egy idegen..

Mi a tanulság ? az hogy figyelj oda legközelebb hogy ne legyen kint a sgged, és akkor nem lesz gond

2016. ápr. 10. 10:30
 16/21 anonim ***** válasza:
46%

1) Ha bárány vagy, akkor ne rinyálj, hogy úgy is bánnak veled.

2) Nem attól leszel erős, hogy vastag vagy.

3) Az övet nem véletlenül találták fel. Hordj rendes nadrágot, húzd meg jól az övet, és nem lesz ilyen problémád. (én fiú vagyok, és nem értettem, miért csúszik mindig úgy le a naci, aztán vettem egy övet és voila)

4) az alkoholizálók/kocsmások már csak ilyenek.

5) legközelebb megfogod a jégkockát, utána mész, lerántod a földre a hajánál fogva, és beletömöd a szájába. A kis rhi*ancai nem fognak neki segíteni.

2016. ápr. 10. 12:40
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
14-eske: mindenki meleg, lévén hőt sugárzunk. Akikre te gondolsz, azok a homokosok, betegek. Mit védelmezed őket?
2016. ápr. 10. 12:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Ők melegek. Miért bántod őket?
2016. ápr. 10. 13:57
 19/21 anonim ***** válasza:
sztem az erőszaknál sokkal hasznosabb az amit valaki írt,hogy leszarod
2016. ápr. 10. 17:56
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy bokáig is lent lehet a gatyája, senkinek nincs joga hozzányúlni.

Nem az a tanulaság, hogy csicskulj be, ne tedd azt, ami nem tetszik nekik, mert enni erővel mondhatom azt, engem zavar a zöld szín, ezért megtépek mindenkit, akin zöld van.

Ne legyen kint senkinek se a segge, de ez a kisebb dolog. El lehet menni, nem kell nézni. De hogy valaki ilyet csináljon...

2016. ápr. 10. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!