Csajok! Bele szoktatok gondolni abba, hogy az a sok vén nyugdíjas is valamikor fiatal (szép) kiscsaj volt és akár rátok is ez a sors várhat majd?
Te is megöregszel, vén f* sz leszel, és senkinek se kellesz majd.
Te belegondoltál ebbe? :)
Férfiként lazábban lehet "túlélni" az öregedést: motorozás, piálás a haverokkal, fizetős örömlány stb.
De a legfontosabb, hogy egy férfi énképe közel sem csorbulhat 40 év alatt olyan mértékben, mint egy lány esetében, aki konkrétan a legfontosabb tulajdonságát veszíti el: a női jellemvonásokat. Magamból kiindulva, huszonévesen most sem vagyok egy Bradley Cooper kaliber és ezért én jobban fel fogom tudni dolgozni az öregedést.
Egyáltalán nem félek az öregedéstől.
A külsőnél vannak ezerszer fontosabb dolgok is az életben. Nem a külsőm tesz boldoggá. A külsőben annyi fontos, hogy az ember legyen ápolt.
Én az öregedést nem valami rossz dolognak fogom fel. Hanem inkább pozitívnak. Hiszen aki idős, az már megért egy szép kort.
Ja, belegondoltam. De szerintem egy gazdag és híres nőnek, mint azok, akiket felsoroltál, könnyebb jól tartania magát még idős korában is. Egy átlag ember, főleg itt Mo.-on szerintem nem teheti meg, pláne nem nyugdíjasan, hogy konditerembe meg kozmetikushoz járjon, vagy világhírű fodrászok csináljanak neki frizurát. Meg mivel ők híresek, tőlük el is várják, hogy mindig toppon legyenek. Nem lennék abban biztos, hogy azok, akiken szerinted nem fog az idő vasfoga, akkor is így néznének ki, ha mondjuk nem híres modellek meg színésznők lennének egy rakat pénzzel a zsebükben, hanem csak pár az átlag amerikai háziasszonyok közül. Szóval szerintem ezért nem jó hírességekhez hasonlítgatni egy sima, középosztálybeli embert.
De amúgy ha lesz rá pénzem, meg igényem, gondolom minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy jól nézzek ki.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!