Igaz, hogy sok nyugdíjas azért szavaz a Fideszre, mert azt hiszik, hogy ők a fiatalokat támogatják?
Nem hiszem hogy jellemző lenne.
Inkább az van, hogy aki a kommunizmusban élt és szerette az MSzP-re szavaz, aki pedig nem szerette, az a Fideszre.
Azért szavaznak a fideszre mert ugyanúgy a nyugdíjasok a rendszer fő haszonélvezői mint a szoci érában.
Mindig minden rendszer azt a réteget nyomatja akik a legtöbben vannak.
Nyugdíjasszocializmus van Magyarországon ma. Mindenkit szivatnak 50 % os adóékkel azért hogy legyen miből tömni a nyugdíjasokat, akik jobban keresnek mint a dolgozók.
Lehet.
Az én nagyanyám azért szavaz rájuk, mert "ottan vannak a keresztények."
"az MSZP eltörölné a nyugdíjat "
Honnan veszed ezt a sületlenséget?
A FIDESZ buherálja meg a nyugdíjrendszert!
nyugdíjemelést ígért ez a csürhe, nagyszüleim nemhogy több, hanem KEVESEBB nyugdíjat kapnak 6000.-tal!!!
Tegnapelőtt jött meg a nyugdíjuk, és azt tapasztalták, miért kaptak ilyen kevset!
"Honnan veszed ezt a sületlenséget? "
Nagyapámtól hallottam. A Fidesz azért jó, mert a Gyurcsány eltörölné a nyugdíjat.
#5-ös
> "az MSZP eltörölné a nyugdíjat "
> Honnan veszed ezt a sületlenséget?
Csak a korrektség kedvéért #1-es sosem állította hogy valóban így lenne, csupán ennyit állított, hogy:
"teletömték a fejüket olyan marhaságokkal, mint hogy az MSZP eltörölné a nyugdíjat"
A kettő között HATALMAS különbség van, így nem sok értelme van arra reagálnod, ami tulajdonképpen nem is hangzott el..
"Nagyapámtól hallottam"
Ő ezt csak állította, de ez NEM feltétlenül fedi a valóságot!
Éppen ez az, hogy az MSZP vezette be a 13. havi nyugdíjat, és NEM eltörölte!
Óriási ám a különbség, drága barátom!
@31%
Félreértésben vagyunk. Én azt mondtam, hogy sok nyugdíjas ezért szavaz rájuk, nem azt hogy én így gondolom!
ma 13:19
Akkor én kérek elnézést, sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!