Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy sok nyugdíjas...

Igaz, hogy sok nyugdíjas azért szavaz a Fideszre, mert azt hiszik, hogy ők a fiatalokat támogatják?

Figyelt kérdés

2015. nov. 14. 12:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy hiszik. Azért szavaznak a Fideszre, mert teletömték a fejüket olyan marhaságokkal, mint hogy az MSZP eltörölné a nyugdíjat a Jobbik meg kiirtana mindenkit aki nem munkaképes. Propaganda.
2015. nov. 14. 12:14
 2/21 anonim ***** válasza:
39%

Nem hiszem hogy jellemző lenne.

Inkább az van, hogy aki a kommunizmusban élt és szerette az MSzP-re szavaz, aki pedig nem szerette, az a Fideszre.

2015. nov. 14. 12:15
 3/21 anonim válasza:
61%

Azért szavaznak a fideszre mert ugyanúgy a nyugdíjasok a rendszer fő haszonélvezői mint a szoci érában.

Mindig minden rendszer azt a réteget nyomatja akik a legtöbben vannak.

Nyugdíjasszocializmus van Magyarországon ma. Mindenkit szivatnak 50 % os adóékkel azért hogy legyen miből tömni a nyugdíjasokat, akik jobban keresnek mint a dolgozók.

2015. nov. 14. 12:26
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

Lehet.

Az én nagyanyám azért szavaz rájuk, mert "ottan vannak a keresztények."

2015. nov. 14. 12:41
 5/21 anonim ***** válasza:
56%

"az MSZP eltörölné a nyugdíjat "

Honnan veszed ezt a sületlenséget?

A FIDESZ buherálja meg a nyugdíjrendszert!

nyugdíjemelést ígért ez a csürhe, nagyszüleim nemhogy több, hanem KEVESEBB nyugdíjat kapnak 6000.-tal!!!

Tegnapelőtt jött meg a nyugdíjuk, és azt tapasztalták, miért kaptak ilyen kevset!

2015. nov. 14. 13:08
 6/21 anonim ***** válasza:

"Honnan veszed ezt a sületlenséget? "

Nagyapámtól hallottam. A Fidesz azért jó, mert a Gyurcsány eltörölné a nyugdíjat.

2015. nov. 14. 13:09
 7/21 A kérdező kommentje:

#5-ös

> "az MSZP eltörölné a nyugdíjat "

> Honnan veszed ezt a sületlenséget?

Csak a korrektség kedvéért #1-es sosem állította hogy valóban így lenne, csupán ennyit állított, hogy:

"teletömték a fejüket olyan marhaságokkal, mint hogy az MSZP eltörölné a nyugdíjat"

A kettő között HATALMAS különbség van, így nem sok értelme van arra reagálnod, ami tulajdonképpen nem is hangzott el..

2015. nov. 14. 13:11
 8/21 anonim ***** válasza:
54%

"Nagyapámtól hallottam"

Ő ezt csak állította, de ez NEM feltétlenül fedi a valóságot!

Éppen ez az, hogy az MSZP vezette be a 13. havi nyugdíjat, és NEM eltörölte!

Óriási ám a különbség, drága barátom!

2015. nov. 14. 13:17
 9/21 anonim ***** válasza:

@31%

Félreértésben vagyunk. Én azt mondtam, hogy sok nyugdíjas ezért szavaz rájuk, nem azt hogy én így gondolom!

2015. nov. 14. 13:19
 10/21 anonim ***** válasza:

ma 13:19

Akkor én kérek elnézést, sajnálom!

2015. nov. 14. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!