Az ciki ha en fiu letemre sokkal okosabbnak tartom a lanyokat noket a ferfiaknal?
Figyelt kérdés
En ugy gondolom sokkal okosabbak szepek tehetsegesebbek mint mi pasik. Csodalatos lenyek es nem erdekel hogy fiu vagyok en ezt beismerem akkor is. Es nem provokalni akarok ne legyetek idegesek csak en igy erzek2016. jún. 14. 16:18
1/14 Inessential válasza:
Szerintem meg nincs különbség.
Van, amiben a férfi nem jobb és van, amiben a női nem emelkedik ki inkább.
2/14 anonim válasza:
Kicsit kiigazítanám az első hozzászólót.
Inkább úgy lehet fogalmazni, hogy valamiben az egyik ember jobb, valamiben meg a másik legyen az nő vagy férfi.
3/14 anonim válasza:
Kérdező, belőled egy igazi papucs lesz felnőtt korodra.
4/14 anonim válasza:
Semmi baj, tévedni emberi dolog:)
5/14 anonim válasza:
Én arra gondoltam,mint az első két kommentelő: mindkét nem tehetséges,okos valamiben. Mindegyik nemnek van tehetségesebb és tehetségtelenebb képviselői. De ez így jó,elvégre a két nem egyenértékű! ;)
6/14 A kérdező kommentje:
3-as mar felnott vagyok 24 eves
2016. jún. 14. 18:49
8/14 A kérdező kommentje:
Szivesen csajok ti vagytok a legjobbak❤
2016. jún. 15. 12:20
9/14 anonim válasza:
Nem csak papucs vagy, hanem nyalizós is. Gáz.
10/14 anonim válasza:
Így akar ismerkedni. A benyalós pincsi módszerrel.
Igazi férfi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!