Van olyan fiatal aki úgyérzi elszállt a kamaszkora?
Nem buliztam nem voltam "nagy arc ". Egy láthatatlan kis buzgómócsing voltam aki örökké csak magolt általánosban. A középsulit meg elcsesztem szóval semmi értelme nem volt mert ott se változtam sőt ott meg is buktam szóval bulizás helyett is maradt a tanulás de az már kényszerből. Ott se voltam népszerű csak egy srác akit az osztálytársai se kedveltek nagyon.
Szóval 23 éves srác vagyok aki most érzi,hogy kezd felnőni de semmi olyan nincs a kamaszkorában amire szívesen emlékezne vissza.
Most felesleges azon morfondírozni,hogy mit csinálnék másképp. Mindent. Dr ha ezen agyalok sokat akkor az egész napomat elcseszem vele szóval nincs értelme. Van még valaki aki úgy érzi,hogy kamaszként nem,vagy csak kevset élt ?
23/F
Én is így ézrem,sajnos mikor én voltam gimis még esélytelen volt,hogy felvállaltan éljek.Sőt még az egyetemi évek sem voltak jobbak,sajnos nem élhettem sosem úgy,mint más normális fiatal..
28/f meleg
Jelen. De nekem a kockulás miatt ment el... sose voltam jó tanuló de egyszer sem buktam. Valahogy mindig átmentem pedig nem volt gyenge a gimi ahova jártam :) a megoldás a jövődben van. Ha most nem lovalod magad bele az önsajnálatba és erőt merítesz akkor alakíthatod úgy az életedet hogy később vissza tekintve ne ugyan azt érezd mint most. :)
22F
Én is úgy érzem. Szerintem enyhe avoidant személyiségzavarom volt/van, ezért inkább a kockulást választottam a szociális élet helyett. Meg is lett mindennek a böjtje, úgyhogy jah... elcsesztem. De jó lenne visszamenni...
28/F
Én is így érzem,ráadásul már a barátaim többsége eltűnt mellőlem,arról nem is beszélve,hogy tinédzserkoromban nem volt barátnőm emiatt úgy érzem hogy sok boldog pillanattól estem el.
Sok boldog pillanatom lett volna,de most így csak a rosszakra emlékezem vissza.
24/F
2
Az életem rendbetétele folyamatban van,de így van egy bizonyos "hátszél" (a kamaszkorom ) ami kicsit hátráltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!