Miért keveslik sokan a fizetésüket? A környezetemben sokan keresnek 130-150e ft netto körül, de a cigi, csoki, édességek a kosárban landolnak mindig.
Szubjektív dolog hogy kinek mennyi volna elég, de azt leszögezhetjük hogy aki 200at kap, az annyival többet is baszik el, ahogy a 800e ft fizetéssel rendelkező is
Nagyobb autó, ház, drágább holmik stb.
Tehát a kisebb keresetű ugyanúgy költ feleslegesen, pl ásványvíz helyett csapvizet/forrásvizet(lakóhelyemen jutok hozzá és 5 literes gallonnal hozok ha arra járok) iszok
Kajában azt veszem és eszem, ami a szervezetnek hasznos, tojás túró, disznó vagy csirkehús.
Szénhidrátból rizs, krumpli, tészta, kifli, zsemle.
Energiaitalt, chipset, édességet meg akkor veszek ha megkívánom és nem kell semmire sem költeni a hónapban csak magamra, meg benzinre.
Ma voltam boltban az előttem lévő vevő 15db 150ft-os jégkrémet vett, két kenőmájast, 4 0.25-ös kólát és 3000ft körül fizetett, úgy hogy ebben főként élvezeti cikk van és nem hasznos kaja.
Az emberek kretének! Sokan tudatosság szót se ismerik, nem hogy azok legyenek.
1 betűt se olvastam válaszolókból de nézd csak meg őket. Biztos vagyok benne, előttem is nem egy vadbarom van aki szöveg lényegét fel sem fogta.
Élvezeti cikkek jók, ha aránylag megéri és tudatosan vásárlod őket rendszeresen. Nem úgy mint utolsó példádban aki nem pénzt kérve szerez be kólát, de még fizet is érte.
Cigi s hasonlók... És te tényleg rákérdezel, miért?
Mert kretó. Ezen nincs mit magyarázni.
Keveslik, mert saját dolgaikra nem elég. Sajnos nem veszik észre, ha átgondolnák, fizetésük felét nem költenék el amire elköltik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!