Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most ilyenkor kellene kezet...

Most ilyenkor kellene kezet fogjunk?

Figyelt kérdés

Az egyik egyetemi tanaromhoz jartam konzultani kismmillioszor már. Mar amolyan közvetlenebb lett a kapcsolatunk is. Mikor a masik tanár kollégája is ott van, állandóan csak a hülyülés megy 😄 És most jon a kérdés: Amikor jon be a masik tanár (a kollégája), én ott ülök a tanarom mellett a széken, ok kezet fognak ketten de már hülyülnek is... De ugy fognak kezet, hogy teljesen túlnyulnak elottem. Reflexből majdnem kezet is fogtam én is.

Ilyenkor kellett volna kezet fogni, ha először egy másikkal fog kezet, es utana én nyújtanam? Vagy ha o kezdeményez (aki jott) csak akkor?

Vagy ebben az esetben mit tettetek volna? Volt mar tobbszor ia ilyen.

2016. jún. 10. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem Te amíg a másik tanár nem kezdeményezi a kézfogást, maradj az illendő köszönésnél. Mégiscsak "feljebbvalód", az meg, h ők bratyiznak, az az ő magánügyük :)
2016. jún. 10. 12:27
 2/2 anonim ***** válasza:
A nagyobb rangú a kissebbnek, az idősebb a fiatalabbnak, a nő a ferfinek nyújtja a kezét.
2016. jún. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!