Mit gondoltok, jogos azzal a mentalitással nem adni jegyzetet, hogy "én bejártam, miért nem jártál be te is"?
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 15:52
2/16 anonim válasza:
Persze. Csak igy kiesik a szívességen alapuló kozkezen forgó "jegyzet piacbol" az illető. Aztan majd ha beteg lesz, vagy neki kene valami meg pisolghat.
3/16 anonim válasza:
Nincs kötelezettsége senkinek jóban lenni a másikkal, és jegyzeteket adogatni. Viszont úgy tapasztaltam, hogy megéri, a kölcsönös segítségnyújtás jó dolog. Én biztos nem tenném ezt. Ha nagyon ellenszenves a másik személy, akkor maximum azt mondanám, hogy sajnos én se rendelkezek jegyzetekkel, mert szintén nem jártam be... Csak diplomatikusan :). A nyílt ellenségeskedés soha nem célravezető
4/16 anonim válasza:
Hát, attól függ. Nem kötelessége senkinek kölcsönadni a jegyzeteit, kérdés, hogy a vizsgákhoz használhatók-e vagy másból kérdeznek. Az sem mindegy, hogy aki nem járt be, az csak lógott, vagy tartós sérülés, betegség, munka miatt maradt távol. No meg mennyire közeli ismerősök. Akikkel jóban voltunk egy kupacban, mi segítettük egymást, akit soha nem láttunk, annak nem biztos, hogy segítettünk volna, ha azt sem tudjuk, kicsoda.
6/16 A kérdező kommentje:
Én a 4-essel értek leginkább egyet. Nem fejtettem ki kellően: úgy értem, hogy azoknak nem ad jegyzetet az illető, aki lébecolásból nem járt be. Annak, aki betegség vagy munka miatt, annak ad. Bár totál ismeretleneknek én se adok szívesen. Minden esetre csak elméleti a kérdés, egy netes komment ihlette.
2016. jún. 7. 18:12
7/16 A kérdező kommentje:
Elsőnek meg: nem ezt kérdeztem.
2016. jún. 7. 18:13
8/16 anonim válasza:
"... jogos azzal a mentalitással nem adni...?"
Bocs, de valamilyen rejtélyes okból azt hittem, hogy ezt.
9/16 anonim válasza:
jogos =/= jog :-) De ne térjünk el a kérdéstől. Úgy is fel lehetett volna tenni, hogy igaza van-e annak, aki így vélekedik.
10/16 A kérdező kommentje:
Így van, 9-esnek van igaza. Mint ahogy "a kutyát se érdekli" se jelenti, hogy valóban megkérdeztem Bodrit a szomszédból.
2016. jún. 7. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!