Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a steampunk-ról?

Mit gondoltok a steampunk-ról?

Figyelt kérdés

Tetszik ez a gőzölgő viktoriánus stílus. :D

Elég feltűnő kiegészítőkkel van tele, viszont az alap darabok, kabátok, ingek, nadrágok, ruhák baromira bejönnek. Hogy viszonyulnátok egy ha egy ember ilyen cuccban várná a buszt a megállóban? :D

[link]

Tudom, azt hordok, amit akarok, és ne érdekeljen random emberek véleménye, de most mégis megkérdezem, hogy nektek, hogy tetszik. :3

2016. máj. 30. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már láttam ilyen embert egy telefonos boltban.

Egyébként nekem is bejön ez a stílus, van is steampunk napszemüvegem

2016. máj. 30. 10:17
 2/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Szerintem vagányak. :)

Bár egy komplett szett elég kirívó és inkább cosplayként tudom elképzelni, mint utcai viseletnek... de külön-külön, egynémelyeik elemét felhasználva szerintem viselhető utcára is. Kicsit pikánsabb az ember tőle.

2016. máj. 30. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fú nekem is nagyon tetszik a stílus:) Sajnos nem vagyok elég bevállalós ahhoz, hogy viseljem is, de mindenképpen tetszik. Ha látnék valakit ilyen öltözetben biztos megnézném:)
2016. máj. 30. 10:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Mint stílus tetszik, de hétköznapi utcai viseletre egy ilyen komplett szettet nevetségesnek tartanék. ( Egy egy eleme, vagy néhány kiegészítő még oké.)

Biztos azt gondolnám, hogy az illető fejében van egy kis gond. Kb. olyan, mintha naponta a menyasszonyi ruhádban járnál iskolába.

Ez is tetszik, de még nem láttam lányt ilyenben a buszra várni:

[link]

:-)

2016. máj. 30. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik ez a stílus, bár utcára nem (teljesen) venném fel, mert ez így inkább cosplay, de egy-egy darabot pl. az kabátot szívesen hordanék bármikor :)
2016. máj. 31. 01:29
 6/8 Firedoom ***** válasza:
Imadom! En is vettem volna egy kabatot ha nem lenne 40k... Szerintem mindenki jarjon olyan ruhaba amibe szeret es amilyen a stilusa. Lehet, hogy kulso szemlelokent furcsanak tunik, de ad egy kisugarzast az embernek. Sokkal jobb mintha csak a divat miatt venne fel valamit.
2016. máj. 31. 18:51
 7/8 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nekem steampunk cuccom 2 van. Egy hajpánt, ami ilyen régi repülős szemüvegnek néz ki. És egy skeleton karóra (tehát aminek látszik a szerkezete. Ez utóbbit ajándékba kaptam és ezzel kezdődött a szerelmem a fogaskerekek iránt :D

Annyira, hogy egy steampunk mappán dolgozom amibe rendes iránytű és viktoriánus óra lesz beépítve!

Mondjuk ruhába ilyeneket szerintem simán felvennék utcára:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 31. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Basszus, én imádom ezt a stilust :D Sajnos én se vagyok elég bevállalós ahhoz, hogy utcára ilyen ruhákat felvegyek, meg nincs valami jó alakom se...Egy fűzőben konkrétan úgy festenék, mint egy fogkrém, amit középen összenyomtak...

De amúgy tök jó lenne, ha mindenki igy öltözködne az utcán :P

18l

2016. júl. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!