Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más fiú is van aki kifejezette...

Más fiú is van aki kifejezetten a kövérkés, kövér csajokat imádja?

Figyelt kérdés

Én egy 21éves srác vagyok. És mióta az eszemet tudom élek-halok a kövérkés csajokért. Mondjuk úgy hogy 1000X jobban gerjedek rájuk, mint a 40kg-s csonti csajokra. Én nagyon szeretem rajtuk hogyha mindenütt szép formás és puha idomjaik vannak. Nagy a fenekük, széles a csípőjük... Persze mindenkinek van egyéni ízlése.

NEM AZ A KÉRDÉSEM, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy én mit szeretek!!!

Hanem, hogy más fiú is van így az ilyen csajokkal? Csak mert az én társasági körömbe én vagyok egyedül ilyen. Így eléggé oszlik a véleményünk a csajokkal kapcsolatban. :D

Ilyesmi csajokra gondolok:

[link]

+/- 15kg-val..

Előre is köszi a válaszokat!

2016. jún. 5. 20:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

19#

Nem belenyugodni kéne, hanem fogyni. Ha belenyugszol, hogy majd úgyis fogsz kelleni valakinek, akkor akkora leszel mint egy disznó. Nem azért kell lefogyni, hogy tetszél a fiúknak, hanem azért, hogy 20 év múlva ki tudj majd kelni az ágyból és, hogy ne halj meg a dagadtság okozta betegségekben.

2016. júl. 16. 23:34
 22/24 anonim ***** válasza:
És honnan veszed, hogy tovább hízik, kedves utolsó? A súly magában nem feltételezi, hogy folyamatosan hízik/hízna...
2016. júl. 17. 00:29
 23/24 egytitokzatoslány ***** válasza:
#17-es nem igaz, hogy mindig van barátjuk. Én is kövér vagyok és még soha nem volt barátom sajnos, pedig sokan mondják, hogy aranyos vagyok, meg úgy tényleg ösztönösen nem akarok ártani senkinek és kedves vagyok mindenkivel és még is ez a helyzet. :( 19/L
2016. júl. 29. 22:07
 24/24 anonim válasza:

Igaz nem mai kérdés..de öröm tölt el, hisz van remény számomra. :)

21/L

2017. júl. 21. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!