Más fiú is van aki kifejezetten a kövérkés, kövér csajokat imádja?
Én egy 21éves srác vagyok. És mióta az eszemet tudom élek-halok a kövérkés csajokért. Mondjuk úgy hogy 1000X jobban gerjedek rájuk, mint a 40kg-s csonti csajokra. Én nagyon szeretem rajtuk hogyha mindenütt szép formás és puha idomjaik vannak. Nagy a fenekük, széles a csípőjük... Persze mindenkinek van egyéni ízlése.
NEM AZ A KÉRDÉSEM, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy én mit szeretek!!!
Hanem, hogy más fiú is van így az ilyen csajokkal? Csak mert az én társasági körömbe én vagyok egyedül ilyen. Így eléggé oszlik a véleményünk a csajokkal kapcsolatban. :D
Ilyesmi csajokra gondolok:
+/- 15kg-val..
Előre is köszi a válaszokat!
19#
Nem belenyugodni kéne, hanem fogyni. Ha belenyugszol, hogy majd úgyis fogsz kelleni valakinek, akkor akkora leszel mint egy disznó. Nem azért kell lefogyni, hogy tetszél a fiúknak, hanem azért, hogy 20 év múlva ki tudj majd kelni az ágyból és, hogy ne halj meg a dagadtság okozta betegségekben.
Igaz nem mai kérdés..de öröm tölt el, hisz van remény számomra. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!