Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más fiú is van aki kifejezette...

Más fiú is van aki kifejezetten a kövérkés, kövér csajokat imádja?

Figyelt kérdés

Én egy 21éves srác vagyok. És mióta az eszemet tudom élek-halok a kövérkés csajokért. Mondjuk úgy hogy 1000X jobban gerjedek rájuk, mint a 40kg-s csonti csajokra. Én nagyon szeretem rajtuk hogyha mindenütt szép formás és puha idomjaik vannak. Nagy a fenekük, széles a csípőjük... Persze mindenkinek van egyéni ízlése.

NEM AZ A KÉRDÉSEM, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy én mit szeretek!!!

Hanem, hogy más fiú is van így az ilyen csajokkal? Csak mert az én társasági körömbe én vagyok egyedül ilyen. Így eléggé oszlik a véleményünk a csajokkal kapcsolatban. :D

Ilyesmi csajokra gondolok:

[link]

+/- 15kg-val..

Előre is köszi a válaszokat!

2016. jún. 5. 20:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hát nekem tutira bejönnél. :D
2016. jún. 6. 16:44
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Kösz, bár én kevésbé vagyok nőies, mint a képen látható hölgy :D
2016. jún. 6. 17:33
 13/24 A kérdező kommentje:
Az egy dolog! Attól még tetszhetsz bárkinek. Kinek milyen az ízlése. :)
2016. jún. 6. 18:10
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát eddig nem sok embernek tetszettem...:'D
2016. jún. 6. 18:25
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
A lányok amúgy is zsírosabbak, és könnyebben híznak, mivel ilyen a genetikájuk. A képen látható hölgy körülbelül 120 kiló, te még messze nem vagy elhízott. Pont optimális.
2016. jún. 7. 14:31
 16/24 anonim ***** válasza:
6%

18/L, minek örülsz? Te a lesajnált csontkollekciók közé tartozol a kérdező nézőpontjából.:)

Amúgy meg az a nő, aki a kérdésben szerepel, nem "kövérkés". Ez konkrétan a "morbid elhízás" kategóriája.

2016. jún. 10. 19:56
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen fiúk szép számmal. Mivel a kövér csajoknak is,ha kicsit is kedvesek , szinte mindig van párjuk ,ez tapasztalat és tény.
2016. jún. 10. 20:08
 18/24 A kérdező kommentje:

16os (Sün Integré)

A válaszod nagyon semmit mondó. Egyik témához sem jön. Nem is értem mit akartál írni. Azon kívül, hogy elég alpári csaj lehetsz az írásodból ítélve.

2016. jún. 10. 21:56
 19/24 anonim válasza:

Ez megnyugtatò, hogy ennyi ilyen sràc van. Talàn akkor valaha nekem is lesz esélyem :D

Kb. 175 cm/ 69 - 73 kg -mommal :D

13/L

2016. júl. 15. 20:35
 20/24 A kérdező kommentje:
Simán. XD Bár én a majdnem 22évemmel 184 cm vagyok. Magas lány leszel. XD Amit a férfiak szerintem szeretnek is. Pl én sem bánnám ha a csajom egy picit magasabb lenne nálam, csak ne vegyen fel magas sarkút. XD
2016. júl. 16. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!