Más fiú is van aki kifejezetten a kövérkés, kövér csajokat imádja?
Én egy 21éves srác vagyok. És mióta az eszemet tudom élek-halok a kövérkés csajokért. Mondjuk úgy hogy 1000X jobban gerjedek rájuk, mint a 40kg-s csonti csajokra. Én nagyon szeretem rajtuk hogyha mindenütt szép formás és puha idomjaik vannak. Nagy a fenekük, széles a csípőjük... Persze mindenkinek van egyéni ízlése.
NEM AZ A KÉRDÉSEM, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy én mit szeretek!!!
Hanem, hogy más fiú is van így az ilyen csajokkal? Csak mert az én társasági körömbe én vagyok egyedül ilyen. Így eléggé oszlik a véleményünk a csajokkal kapcsolatban. :D
Ilyesmi csajokra gondolok:
+/- 15kg-val..
Előre is köszi a válaszokat!
18/L, minek örülsz? Te a lesajnált csontkollekciók közé tartozol a kérdező nézőpontjából.:)
Amúgy meg az a nő, aki a kérdésben szerepel, nem "kövérkés". Ez konkrétan a "morbid elhízás" kategóriája.
16os (Sün Integré)
A válaszod nagyon semmit mondó. Egyik témához sem jön. Nem is értem mit akartál írni. Azon kívül, hogy elég alpári csaj lehetsz az írásodból ítélve.
Ez megnyugtatò, hogy ennyi ilyen sràc van. Talàn akkor valaha nekem is lesz esélyem :D
Kb. 175 cm/ 69 - 73 kg -mommal :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!