Szerintetek jól nézek ki?
Huszonéves lányként írom a véleményem:
Nem jössz be, egyszerűen minden 5. ember így néz ki, nem tetszik ez a stílus, nem hoz izgalomba, nem mozgatja meg a fantáziámat, sőt ettől a pózolgatástól kirázott a hideg.
És nem, nem az ecsethajú kisfiúkák jönnek be, de sajnos ez sem üti meg a szintet
Lehet nem vagyok lány de megmondom a véleményem.
Semmi gond sincs a külsőddel, ha valaki visszautasít valószínű, hogy a belsőd miatt lesz.
Aki meg olyat ír, hogy tucat meg, hogy minden akárhányadik így néz kíváncsi lennék, hogy ők mivel különbek? Ők nem Europid fajba tartoznak akiknek vannak közös jellemzőik?
Én nem látok nagy pózolást :D
A tekinteted kedvesnek tűnik, a külsőd sem rossz szerintem. Nem utasítanálak el a külsőd miatt.
De egy tanács: Tényleg sok fiú néz ki így, legyél kicsit egyedibb. A másik, hogy gondolom inkább magadban rejlik az, hogy úgy érzed, nem jössz be a lányoknak, fejlődnöd kell még picit. :) Ne erőltesd, hidd el, úgy fog a leghamarabb megtörténni, találd meg önmagad, külsőleg, belsőleg. Szerintem jó esélyekkel indulsz, és kitartást! :)
Egy őszinte 19/l
ja és ez nem ecsethaj... :D de mindegy :D
Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!