Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek jól nézek ki?

Szerintetek jól nézek ki?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jún. 2. 11:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Teljesen jól nézel ki vazzeg, nincs miért paráznod.
2016. jún. 2. 11:55
 12/22 anonim ***** válasza:

Huszonéves lányként írom a véleményem:

Nem jössz be, egyszerűen minden 5. ember így néz ki, nem tetszik ez a stílus, nem hoz izgalomba, nem mozgatja meg a fantáziámat, sőt ettől a pózolgatástól kirázott a hideg.

És nem, nem az ecsethajú kisfiúkák jönnek be, de sajnos ez sem üti meg a szintet

2016. jún. 2. 12:18
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ne törödj senkivel! Jól nèzel ki.😃
2016. jún. 2. 12:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Tucat vagy.
2016. jún. 2. 13:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Azok a lányok akik a nagyhangú bunkókat keresik nem olyannak valók aki nem az, a csendes, aranyos lányok nagy része, pl kifejezetten nem szereti az említett kategóriát.
2016. jún. 2. 19:09
 16/22 anonim ***** válasza:

Lehet nem vagyok lány de megmondom a véleményem.

Semmi gond sincs a külsőddel, ha valaki visszautasít valószínű, hogy a belsőd miatt lesz.

Aki meg olyat ír, hogy tucat meg, hogy minden akárhányadik így néz kíváncsi lennék, hogy ők mivel különbek? Ők nem Europid fajba tartoznak akiknek vannak közös jellemzőik?

2016. jún. 2. 21:18
 17/22 anonim ***** válasza:

nem olyan rossz

sőt

2016. jún. 2. 23:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nem a külsőd miatt nem tudsz csajozni.
2016. jún. 3. 12:37
 19/22 anonim ***** válasza:

Én nem látok nagy pózolást :D

A tekinteted kedvesnek tűnik, a külsőd sem rossz szerintem. Nem utasítanálak el a külsőd miatt.

De egy tanács: Tényleg sok fiú néz ki így, legyél kicsit egyedibb. A másik, hogy gondolom inkább magadban rejlik az, hogy úgy érzed, nem jössz be a lányoknak, fejlődnöd kell még picit. :) Ne erőltesd, hidd el, úgy fog a leghamarabb megtörténni, találd meg önmagad, külsőleg, belsőleg. Szerintem jó esélyekkel indulsz, és kitartást! :)

Egy őszinte 19/l

2016. jún. 3. 21:38
 20/22 anonim ***** válasza:

ja és ez nem ecsethaj... :D de mindegy :D

Előző voltam :)

2016. jún. 3. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!