Nagyon gázul nézek ki? Hogy tudnék hízni?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon vékony vagyok.De valamiért akármennyit eszek nem hízok..pedig örülnék neki ha egy olyan 10 kilóval több lennék. 163 cm-hez 42 kg vagyok. Tudnátok valami tippet adni?:/ Kb. ilyen vékony vagyok mint ez a lány, csak nekem még a lábaim görbék is: https://www.youtube.com/watch?v=soMQz5bV2bk
Nagyon durván nézek ki?:/ 14/L
2016. ápr. 21. 21:07
1/8 A kérdező kommentje:
Magamról nem szeretnék képet kitenni. De a testalkatom szinte teljesen ilyen. Az arcommal nincs bajom,csak a testemmel...Mindenki piszkál miatta.:/
2016. ápr. 21. 21:11
3/8 anonim válasza:
Eddz, izmot szedj fel magadra, ha zsírt nem tudsz
4/8 anonim válasza:
z biztos, mozpgni már pedig kell, mert az izom, és semmiképpen ne egyél ettől függetlenül egészségtelen ételeket pl hamburgert, chipset, édességet, de egyél többet, főleg normális kaját, amit szüleid készítenek.
5/8 anonim válasza:
Sportolj és étkezz egészségesen. Egyik volt osztálytársam is ilyen volt, mint ez a lány, meg nála is ez volt, hogy állandóan tömte magába a gyorskajákat, a csokit, a chipset, kólát, stb, még se hizott egy dekát se. Aztán elkezdett táncolni meg egészségesebb ételeket enni és igaz, hogy most is elég vékony, de legalább lett valami alakja.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :) Az a baj, hogy legjobban futni szeretek,de azzal nem sok izmot szedek fel. Milyen sportot tudnátok ajánlani?
2016. ápr. 22. 16:38
7/8 anonim válasza:
peak hungary
https://www.youtube.com/user/peakhungaryman/feed
aránylag kevés reklámmal
és egyél meg mindent és mindenkit
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :DD
2016. ápr. 24. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!