David82 kérdése:
Ti mennyire érzitek magatokat boldognak?
Figyelt kérdés
Ha meg kellene adnotok, hány százalékban vagytok boldogok? És ha van időtök, írjátok meg légyszíves, hogy ennek mik a pozitív és negatív okai. Nagyjából be szeretném lőni, mennyire optimisták-pesszimisták az emberek. Állítólag mi vagyunk a legboldogtalanabb nemzet Európában, ezért is érdekel a véleményetek.2016. jún. 1. 20:02
11/16 anonim válasza:
40%-ban vagyok boldog. Pozitív oka: van hol lenyugodnom, van tető a fejem fölött. Negatív oka: nem tudok teljes életet élni.
12/16 anonim válasza:
olyan 20%-ban vagyok az
(bár én nem a boldog szót használnám arra sem)
valahogy bonyolult lenne "elmagyaráznom" a pozitív és negatív oldalait.Annyi időm nincsen.
13/16 anonim válasza:
80%
Pozitiv: csalad, baratom, baratok mellettem allnak, szeretem oket, minden megvan szinte, amire szuksegem van
Negativ: bizonytalansag.. epp erettsegi kozepen vagyok, fogalmam sincs, mivel akarok foglalkozni kesobb, de meg kellett jelolni valamit. Erdekel is meg nem is. + Remelem, meglesz a szukseges pontom, eleg necces.
14/16 anonim válasza:
Nem is tudom... olyan 20%. Jobb napokon talán 30-40%. Abból fakad az egész, hogy elégedetlen vagyok magammal is, meg az egész életemmel.
15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Akkor lehet, hogy változtatnod kéne valamit, hogy boldogabb lehess. Nekem a mai napon felugrott 80%-ra. Nagyon kileng, hetente, naponta óriásit nöl vagy csökken. Köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 5. 21:16
16/16 anonim válasza:
Én nem tudom megadni százalékban a boldogságom mértékét, de nem vagyok túl boldog. Ez annak köszönhető, hogy hajnali három van és én még mindig nem alszom, de reggel 10-re már be kell érnem a suliba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!