Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vesznek fel lányok...

Miért vesznek fel lányok olyan ruhát, amiben annyira kivehető hogy fél?

Figyelt kérdés
A legújabb ruha van rajta, amitől úgy néz ki mint egy istennő, de emellett az van hogy fél, és tisztán látni rajta hogy "úristesmostmitgondolnak", egyszóval miért erőlteti ezt a stilust ha nem tudja felvállalni magát ? pedig nem is egy tizenéves kis tini lányról van szó.
2016. jún. 1. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomhiány. Azért vette fel, hogy megdicsérjék-ha valóban jól mutat rajta.

Ha ismerős mondd meg neki, ha tényleg jól áll rajta a darab. Ezt megkapja párszor, és nem fog félni.

2016. jún. 1. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nagyon tetszik neki és próbálja leküzdeni a félelmét, csak nem megy neki túl jól.
2016. jún. 1. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Velem legutóbb volt ilyen, kicsíptem magam barátomhoz menet. Mire a buszmegállóba értem már bántam a döntést.

Mindenki nézett.

Idősek, fiatalok, nők férfiak. Volt olyan néni akin látszott, hogy elítél. 50 éves fazon a felesége kezét fogva bámult meg látványosan.

Alig vártam, hogy odaérjek a barátomhoz és csak hazafelé kelljen újra embereket látnom.

Nem féltem, csak iszonyatosan kellemetlenül érintett, hogy mindenki néz mintha egy állatkerti tigris lennék.

Ha elvan szokva a figyelemtől és most próbálgatja a szárnyait akkor biztos, hogy számára is szokatlan volt a szituáció. Az új és furcsa helyzetek pedig zavarba hozzák az embert.

2016. jún. 1. 19:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor lehet te voltál az, akit láttam :D
2016. jún. 1. 19:48
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Elképzelhető, hogy még nem találta meg a stílusát és kísérletezget. Nagyban rányomhatja a bélyegét a társadalmi elvárás, a média, meg minden, amit tévében, itt-ott lát, hogy mit "kellene" egy nőnek felvenni, és az bizonytalan, befolyásolható kis lelke el is hiszi, hogy azt úgy kell.
2016. jún. 1. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!