Miert a felesegek vesznek tobb oltozeket maguknak es nem a ferjeik, vagy a ferjeiknek?
pont fordított példát tudok
a féri Devergo cuccok, 50 ezres Timberland cipő..a párja kínai cuccok..
külön kasszán vannak, a nő mondhatni csóró
nem tom az önzőséghez mennyi ész kell...
de szerintem gyereket ne vállaljanak
Én ismerek olyan házaspárt (többet is), ahol a férj csak úgy szórja a pénzt ruhákra...
Ha a férjek ruhát akarnak, vegyenek maguknak, ehhez a nőknek mi közük van?
Miért ? A Feleség az nem nő ? A férj pedig nem férfi ?
Bocsi, de hülye a kérdés... Pontosabban az, amit írtál...
Nah, de , hogy ne csak offoljak...
Nagyon rég óta "elvárás", hogy egy nő legyen csinos, szép ruhákban járjon. Azokhoz a rohákhoz ugye járnak kiegészítők, mint például nyakláncok, fülbevalók, kendők, kalapok , szebbnél szebb táskák... és a többi.
Na most, már alapból több a cucc, mint egy férfinak. Tehát ebből már leesik, hogy a nők tőbbet vásárolnak.
A férfiak pedig legtöbb esetben tojnak arra, hogy mit vesznek fel. Persze itt most nem azt mondom, hogy igénytelenek, hanem ŐK FÉRFIAK.
De ehhez hozzátartozik a férfi munkahelye, beosztása.
Egy irodai munkás persze, hogy öltönyt hord és nyakkendőt, akár még nyáron is , mert az az elvárt és jogosan, míg egy kőműves segédmunkás nem fog elegánsan dolgozni menni.
Illetve a legtöbb esetben már a munkahely meghatározó a férfi baráti körét illetően. Szóval kétlem , hogy egy csigaszedő, vagy földműves férfinek a társasága ügyvédekből, doktorokból állna, ahol "elvárt" a gyönyörű öltözködés.
És még valami... Így zárásképp...
Számomra az a férfi, aki több időt tölt tükör előtt, mint én és szoláriumba jár, alapozót használ, hogy elrejtse a hibákat a bőrén - az nem férfi. Egy olyan emberre hogyan lehet felnézni ?
Egy olyan ember, aki ennyire lányos, hogyan fog megvédeni ?
Szóval érted...
Nem arról van szó, hogy a férfi / férj le van tojva, hanem egyszerűen a legtöbbjük nem igényli a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!