Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert a felesegek vesznek...

Miert a felesegek vesznek tobb oltozeket maguknak es nem a ferjeik, vagy a ferjeiknek?

Figyelt kérdés
mi mar ugy vagyunk lezarva , hogy ugyis jo vagyunk?

2015. nov. 17. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valamiért úgy alakult a kultúránkban, hogy a férfiak egyszerűbb ruhákat hordanak. Sőt, szerintem a legtöbb férfit kevésbé érdekli az öltözködés egyáltalán, mint a nők többségét. Szerintem ez a kulturális különbség az oka. Hasonlóan, szerintem tipikus szituáció a két autóval rendelkező családokban, hogy a férj használja a mindennapokban az újabb autót és a feleség a régebbit, mert neki ez a dolog kevésbé fontos. Nyilván vannak kivételek mindkét területen, de szerintem ez a gyakori eset.
2015. nov. 17. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:

pont fordított példát tudok

a féri Devergo cuccok, 50 ezres Timberland cipő..a párja kínai cuccok..

külön kasszán vannak, a nő mondhatni csóró

2015. nov. 17. 21:29
 3/11 A kérdező kommentje:
szoval a ferjet oltozteti az auto a feleseget a ferje?
2015. nov. 17. 21:29
 4/11 A kérdező kommentje:
a 2 - esnek. lehet a ferjnek van esze...
2015. nov. 17. 21:30
 5/11 anonim ***** válasza:

nem tom az önzőséghez mennyi ész kell...

de szerintem gyereket ne vállaljanak

2015. nov. 17. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert a nők szeretnek öltözködni, a pasik meg nem.
2015. nov. 17. 21:46
 7/11 A kérdező kommentje:
nem nokrol es ferfiakrol szoll a kerdes , hanem felesegrol es ferjrol!!!!!!!!!!!!!!
2015. nov. 17. 22:15
 8/11 Sunshinedoll ***** válasza:

Én ismerek olyan házaspárt (többet is), ahol a férj csak úgy szórja a pénzt ruhákra...

Ha a férjek ruhát akarnak, vegyenek maguknak, ehhez a nőknek mi közük van?

2015. nov. 18. 11:52
 9/11 A kérdező kommentje:
mar emlitettem , hogy a kerdesem feleseg es ferj temaban kapcsolatos. tehat nem ferj + noje. ferj+ szeretne lenni a felesege. ferj + szeretne lenni a noje stb. es nem erdekel , hogy nekem vannak ilyen meg olyan ismeroseim. konkret valaszokat kerek es ne tancoljunk masok udvaran!
2015. nov. 18. 20:04
 10/11 *Nekomimi* ***** válasza:

Miért ? A Feleség az nem nő ? A férj pedig nem férfi ?

Bocsi, de hülye a kérdés... Pontosabban az, amit írtál...

Nah, de , hogy ne csak offoljak...

Nagyon rég óta "elvárás", hogy egy nő legyen csinos, szép ruhákban járjon. Azokhoz a rohákhoz ugye járnak kiegészítők, mint például nyakláncok, fülbevalók, kendők, kalapok , szebbnél szebb táskák... és a többi.

Na most, már alapból több a cucc, mint egy férfinak. Tehát ebből már leesik, hogy a nők tőbbet vásárolnak.

A férfiak pedig legtöbb esetben tojnak arra, hogy mit vesznek fel. Persze itt most nem azt mondom, hogy igénytelenek, hanem ŐK FÉRFIAK.

De ehhez hozzátartozik a férfi munkahelye, beosztása.

Egy irodai munkás persze, hogy öltönyt hord és nyakkendőt, akár még nyáron is , mert az az elvárt és jogosan, míg egy kőműves segédmunkás nem fog elegánsan dolgozni menni.

Illetve a legtöbb esetben már a munkahely meghatározó a férfi baráti körét illetően. Szóval kétlem , hogy egy csigaszedő, vagy földműves férfinek a társasága ügyvédekből, doktorokból állna, ahol "elvárt" a gyönyörű öltözködés.

És még valami... Így zárásképp...

Számomra az a férfi, aki több időt tölt tükör előtt, mint én és szoláriumba jár, alapozót használ, hogy elrejtse a hibákat a bőrén - az nem férfi. Egy olyan emberre hogyan lehet felnézni ?

Egy olyan ember, aki ennyire lányos, hogyan fog megvédeni ?

Szóval érted...

Nem arról van szó, hogy a férfi / férj le van tojva, hanem egyszerűen a legtöbbjük nem igényli a dolgot. :)

2015. nov. 19. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!