Miért akarnak az emberek "menőzni"? Miért vesznek meg olyan dolgokat amik szerintük" menő", és túllépik a fizetési köröket?
Köszönöm a válaszokat. Miért jó nekik ha magasabb társadalmi "rank" ba sorolják őket?
Kérdés eredete. Ma megismerkedtem egy lánnyal.(szemelyesen) Beszélgettünk de éreztem hogy valami nem oké. Én mindenki vel nyílt vagyok ezért rakerdeztem. A valaszbol leszurve azért nem vagyok jó mert rosszabb a "rankba" vagyok. Nem szoktam elarulni hogy mim van, nem is hordok menő dolgokat, de azért megvan a saját stílusom. Ezért azt hitte hogy mert nincsen iPhonom ezért "szegényebb" vagyok. (azért aljon meg a menet mert ha szegényebb volnék ez akkor sem fair). Itt elég rendesen kiakadtam, meg is mondtam neki a magamet. Amikor rajott arra hogy apám hétvégén is 300e + keres akkor elnézést kért, s megkerdezte hogy nem e felejthetnenk el ezt a részét a beszélgetésnek és nem megyünk e el fagyizni. Hát nem egy óriási nagy ku##@??
Pedig ő meg egy rendesebb fajtának tűnt. Csak azért meg azt sem hagyta hogy még ismerkedjünk mert nincs iPhonom. Felháborító.
Szomoru dolog,hogy sok embert csak az érdek mozgatja.
Jobb ha kerülöd az ilyeneket!És azt,hogy lehet ugy ahogyan most csinálod "légy átlagos" ezáltal kiszürheted az igazán nagyszerü embereket. Ami az anyagi állásátol független...
Köszönőm a válaszokat.
Én értem hogy te azt veszed fel ami neked tetszik; jelen esetben a minél drágább ruhák), mindenki azt vesz fel amit szeretne de miért kell a ruha alapján mást megítélni??
Hogy nehogy bekerüljenek a mostanában újból előkerült szóval illetett körbe: proli
És akkor tudjanak ők is prolizni.
Igazából mindenki proli, nézőpont kérdése.
Bill Gates, meg Zuckerberg, meg a Wall Street-i olajsejk közben jókat röhög rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!