Miért van ez? Kétszínűség, behódolás?
Már eddig is idegesített az egész helyzet, de ma úgy döntöttem meg is fogalmazom kérdésként.
Szóval az osztályunkban van egy menőbb lány. A lányok az osztályban a háta mögött mindig kibeszélik, ahogy én vettem észre, nem szereteik. Ma van a lány szülinapja, és az osztályból a lányok mind teszik ki a "szeri"-s képeket, meg jókivánságokat, mintha öri barik lennének. de persze csak azért teszik, hogy bevágódjanak a lánynál. DE MINEK?? Mi ez a behódolósdi? Mi ez a kétszínűség? Annyira fel tud idegesíteni. Minek jó? Én ha valakit a háta mögött kiosztok, akkor a dolgot elől is tudni fogja, és TŐLEM, nem pedig attól akinek elmondtam és annak a szomszédnéniének az unokájának a lánytestvérétől. Vagy nem mondok semmit. Nem értem minek jó ez :(((
Agymosás s ilyen emberek butaságuk miatt.
Nem érted, mert tudatlan vagy s mert ők logika ellenesek.
Ilyeneknek sosem lesznek barátai s sosem lesznek boldogok.
Ja és persze 98%ukon nem lehet segíteni se, szóval csak éld és élvezd tovább életed.
Ez sajnos századunk egyik sajátossága a sok közül...
Undorító világot élünk, mindenki jópofizik, próbál feljebb bukdácsolni a társadalmi rangsor magas léráján...
Ezt a jelenséget már én is megfigyeltem, elneveztem "Csorda ösztönnek,, mely lényegében egy evolúció során belénk ivódott tulajdonság, de ebben a században [számomra legalábbis] nagyon erőteljesen és taszító formában jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!