Miért van annyi álszent lány a világon?
Valamit valamiért , a szülés kemény ügy , neki és az utódnak a legjobb hely kell . Ezért a cselt bevetik mindenkivel mérkőzést folytatnak . A férfiak nyíltak bátrak megbízhatók ? Fenéket , a család is egy fertő mennyi nyomorultságot látnak egymástól . Ez egy önző létforma , ennyi .
2015. szept. 28. 00:57
Miért van ennyi kishitű, alacsony ónbecsülésű, féltékeny nő a világon? Ha a párod tesójának a nője kacérkodna a pároddal, akkor valószínűleg a tesó helyrerakná őt, nem gondolod? Ebből kiindulva elég hihetetlen, hogy rengeteg(!) barátnőd epekedik a te gyönyörűszép párocskád után 😅 Csak beképzeled, mert te szerelmes vagy és azt hiszed, hogy akkor mindenki másnak a te fiúd kell. Avagy olyan kevésre tartod magad, hogy egyfolytában attól rettegsz, hogy lecsapják őt a kezedről, emiatt őrködsz, lesben állsz, és ott is ellenséget képzelsz, ahol nincs is senki.
2015. szept. 28. 01:00
2-es, van, aki simán tud olvasni a nonverbális kommunikációban, szal simán alapja lehet..
én is ismerem az ilyen típusú nőket, hiába van meg mindenük, mindenkinél bepróbálkoznak. a férfiaknak meg nem szokásuk nem-eket szórogatni, főleg a nonverbális jelekre, tekintve, hogy irtó könnyen tagadhatók. néha úgy érzem a sötét, primo nőknek a legkönnyebb, aki nem látnak át semmin, őket nem mardosná, mint pl kérdezőt.
2015. szept. 28. 01:08
4/14 anonim válasza:
Tudod,akkor jöttök ti rá,hogy valójában mennyire álszentek vagytok ti nők,mikor komoly kapcsolatba kerültök...és féltitek a pasitokat a rengeteg ri.abctól.
2015. szept. 28. 01:36
5/14 A kérdező kommentje:
2.szeritem veled bajok vannak, ennyi negativitást ami árad belőled:DD szimplán jó emberismerő vagyok, és a lány nyilván nem akkor kelleti magát amikor ott a bátyja, és igen voltak barátnőim akik rárepültek a barátomra, nyilván nem mind, pláne h egyaltalan nem vagyok féltékeny tipus, csak feltunnek dolgok de te ezt is jobban tudod nálam nem?:DD
6/14 A kérdező kommentje:
3. igen az ilyen nőknek nincs lelkiismeretuk szerintem, és őket nem erdekelnek ilyen dolgok mint peldaul epp engem ez a dolog:) en se vagyok tokeletes szó se róla, de alapból akinek van parja az tabu szamomra, nem még felkeltse az erdeklodesem mint ezeknek mert "tiltott gyumolcs"
Fèltékeny vagy... Ha a pasid hűséges, akkor mi a gond?
Ha nem az, az meg nem a csajok hibája...
2015. szept. 28. 07:03
Biztosan tudod mit jelent az a szo hogy alszent?
Amugy meg feltekeny vagy, ennyi. Szedd ossze magad, mert ebbol kesobb komoly gondjaid lehetnek.
2015. szept. 28. 07:10
sztem valogasd meg jobban a baráti köröd. az én barátnőim ha rànyomulnànak a baratomra, mar nem lennének a barátnőim. amúgy meg a barátodnak kéne leallitani az ilyeneket.
2015. szept. 28. 08:01
"barátnőim közül rengeteg kacsingatott a páromra, vagy direkt tette vette magát előtte..sőt a párom tesójának a nője ugyanez, látom rajta hogy kacérkodna a barátommal meg télen is direkt tangába szaladgál a nyitott ajtaja előtt.."
És a barátod lehűtötte őket? Rájuk szólt, hogy nem vevő a portékájukra? Mert ha nem, akkor nem csak a lányok álszentek... És te? Te rájuk szóltál, mertél szemtől-szembe konfliktust vállalni, vagy csak itt, a hátuk mögött mersz sunyimód panaszkodni, de egyébként jópofizol velük? Mert akkor te magad is álszent vagy, és azért álszentek a barátaid is, tudod, hasonló a hasonlót vonzza.
2015. szept. 28. 10:12
Kapcsolódó kérdések: