Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van annyi álszent lány...

Miért van annyi álszent lány a világon?

Figyelt kérdés
Nő létemre kezdem megutálni a nőket.. eddig barátnőim közül rengeteg kacsingatott a páromra, vagy direkt tette vette magát előtte..sőt a párom tesójának a nője ugyanez, látom rajta hogy kacérkodna a barátommal meg télen is direkt tangába szaladgál a nyitott ajtaja előtt.. és utána van pofája azt mondani hogy szinte testvéreként imádja a barátomat..

2015. szept. 28. 00:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%

Azokat a "jeleket" csak te látod aranyom, mert annyira alacsony az önértékelésed ,hogy nem hiszed el ,hogy te meg tudod tartani a párodat,nem érzed hozzá magadat elég jónak. Tudod, úgy baromi egyszerű hűségesnek lenni ,ha valakit elzárunk a kísértések és lehetőségek elöl .

Vagy állításoddal ellentétben annyira rossz az emberismereted ,hogy olyannal álltál össze aki az első kivillantott bugyira észt vesztve álló pöccsel szalad más ágyába. Akkor meg mit vesztesz ha így történik? Kiderül hogy a "párod " egy farokvezérelt ösztönállat? És akkor kár lesz érte? Na ugye..

Lehet nyomkodni a pirosat, mert az igazság mindig fájó .

2015. szept. 28. 12:22
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes amit írsz,nos ez teljesen más megközelítés amit te észrevettél,nem kell aggódni,én ezt teszem már legalább 2 éve,mármint figyelem a körülöttem előket miket csinálnak egymással,hát igen,elárulják,kirúgatják,piszkálják egymást,megcsalják egymást,nemszámvita az hogy ott van 2-3 gyerek,az se számít,lényeg a lényeg hogy mindenki megkaphassa amit megkíván vagy ami az eszébe jut,érdekes hogyha az ember nyitott szemmel jár és figyeli az embereket,sok mindenre rájöhet,illetve meghallgatni a többieket,persze nem kell mindent elhinni,láttam már szemrebbenés nélkül hazudni embereket,ehhez hasonló dolgokon én is átmentem a közeljövőben,nem tudsz semmit csinálni,fogadd el ilyennek őket és járj nyitott szemmel.
2015. szept. 28. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Ne utáld őket ,mert a saját lelkedet mérgezed vele,nem egy kellemes érzés.
2015. szept. 28. 19:22
 14/14 anonim válasza:
55%
Érdekes, hogy a nők egy része akkor jön rá, hogy a saját nemük jelentős hányadában mekkora aljas férgek vannak, amikor már kapcsolatban állnak. :D Egyszer interneten olvastam néhány női véleményt a nemükről. Hát kajak jobban utálják a saját nőtársaikat, mint amennyire néhány férfigyűlölő utálja őket. Az is meglepő, hogy amelyik nő férfiak között szocializálódik (például családban csak ő van egyedül lány másik 4 fiútestvér mellett, vagy kimondottan fiúosztályba kerül stb.), azok is ugyanúgy rühellik a nőket.
2015. okt. 23. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!