Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti éreztetek ilyesmit, vagy...

Ti éreztetek ilyesmit, vagy én nem vagyok igaz barát?

Figyelt kérdés

Szóval a legjobb barátnőm sokkal szebb mint én. Magasabb, karcsúbb, szebb arcú és sokkal lányosabb mint én. Ezért nyilván ha ketten megyünk valahová a fiúknak nem én fogok megtetszeni hanem ő. Most is ilyen helyzetben vagyok. Van egy srác akinek nagyon tetszik a barátnőm de a barátnőm elég béna ilyen téren. Szeretném ha összejönnének és bíztatom is a barátnőmet de közben rosszul érzem magam.

Mert én vagyok az egyedüli az osztályból aki még senkinek sem tetszett. Ez most kétszínű a részemről?

2015. nov. 6. 15:31
 1/4 anonim válasza:
Nincs ezzel az ég világon semmi baj, ha szereted őt, pláne még segíteni is akarsz neki, akkor nem baj ha kicsit belül féltékeny is vagy rá. A kérdést tekintve mellékes, de szerintem nem is kéne annak lenned, hidd el, lesz akinek Te leszel a legszebb, fogadd le magad ahogy vagy ;)
2015. nov. 6. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez természetes érzés. Én megmondom őszintén, és most le fognak pontozni, de kedvem van leírni, hogy az én egyik barátnőm ugyanolyan, mint én, nem túl szép (én se!), nem sikeres a pasiknál stb. Én akkor vagyok féltékeny, mikor fölébem kerekedik valamiben, például lefogyott, vagy akármi. Tuti zavarna, ha előbb lenne pasija.
2015. nov. 6. 22:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem. És köszönöm az őszinteséget. Egyébként nem tudom mit gondoltam xd valahol tudtam én mindig hogy neki előbb lesz barátja. De nem szeretném lehúzni, és olyan nyomivá tenni mint én...ezért segítek neki
2015. nov. 7. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Van ez így. igyekezz te jobban kinézni.
2015. nov. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!