Amikor felfedezték az elektromosságot, a konzervatív ember veszélyes és felesleges dolognak tartották?
Nèhányan a mobiltelefon ellen habzó szájjal tiltakoztak,mondván"öddig is jó mögvótam a bunkofon nélkül".Ezek emberek mindegyike kivétel nélkül mára mobiltelefon használó.Amikor az okostelefonok kezdtek elterjedni,ezek az emberek azt mondták,hogy"minek nékem a fényképezés meg az internet,a telefon smsre és hívásra való".Igaz nem mindenki,de ezen emberek is jelentős számban lettek mára okostelefon tulajdonosok.
Az említett konzervatív embertípus ,az adott korban az elektromos áram használatát is veszélyesnek,feleslegesnek,az ördögtől valónak tartotta.Reális az elképzelésem,hogy akkor is ment az"eddig is mögvótam enékű az elektroizé nélkül..." szöveg?
Vannak olyan fejlődési irányok, amik zsákutcák, és másik irányt kell választani (pl. a Windows Vista), de alapvetően azért inkább az ember a hülye, ha nem ésszel használ valamit. Másrészt a korral általában mindenki kényelmesebbé válik, és azt szereti inkább, amit megszokott, azt ismeri, mindig a fiatalabb generációk az újítóbbak, kísérletezőbb kedvűek, ők rendelkeznek több energiával, frissebb a gondolkodásuk, jobban mernek kockáztatni.
Kivételek természetesen vannak.
"Vannak olyan fejlődési irányok, amik zsákutcák, és másik irányt kell választani (pl. a Windows Vista)"
Ez egy pazar példája a rossz példának.
Vistara épült a 7, majd 8 stb.
Vista nélkül nem lenne olyan a Windows 7 mint amilyen lett. Simán a vistát fejlesztették tovább.
14es válaszoló.
Utánaolvastam a KEDVEDÉRT és találtam egy érdekes cikket.
Nem szoktam hazudozni és nem vagyok tájékozatlan sem. Csak hogy megerősítselek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!