Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember az, aki azt irja...

Milyen ember az, aki azt irja ki facebookon, hogy "élet iskolájába" járt?

Figyelt kérdés
2016. máj. 29. 20:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"akkor simán ugy gondolnád, hogy téged az élet iskolája tanitott, és a "rendes" iskola meg nem a te fajtádnak való, hanem az "más" embereknek való."

Amint mondtam, "különleges hópihe komplexus".:)

Ha egy normális iskoláról beszélünk, ahol tényleg jól tanítanak, akkor olyan nincs, hogy kinek a fajtájára való!!! Például, amikor biológia órán vagytok, akkor az "ő fajtájára" más biológiai mechanizmusok vonatkoznak, vagy más fizikai törvények, esetleg a föld felett is tudnak lebegni az ilyen "más fajták"?:D Vagy más földgolyón élnek, az ő párhuzamos univerzumukban más az emberiség történelme, esetleg ezeket a saját "más fajta" speciel könyvükből tanulják, vagy a földből túrjak ki iskolakerülés közben?

# 13 Nekem nincs ilyen ismerősöm, viszont volt olyan befejezetlen iskolájú, tanulásra nem túl nyitott ismerősöm, aki büszke arra, hogyha "rájön valamire", amit más mindenki már rég tud, és úgy adja elő, mintha olyan érdekes lenne az, hogy őt miképp tanította meg az "élet" az együgyűen értelmetlen dolgokra:))

2016. máj. 30. 20:49
 22/33 anonim válasza:
Kész humorherold... gáz :D
2016. máj. 31. 09:32
 23/33 hjfh válasza:
100%
sztem ez olyan mint a márványkoptatott farmer, a lila-zöld tréning, vagy a szögesdrót tetkó. anno menő volt, manapság ciki. aki meg ebbe ragadt, az nem éri ezt fel ésszel, tehát buta, paraszt...akármilyen iskolába járt
2016. jún. 3. 19:49
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember oda jár, és mindenki folyamatosan küzd, tanul, tapasztal haláláig az életbe.

Most aki csak ennyit tud felmutatni, meg ezt emeli ki, hogy húú, az csak és kizárólag valami nagyon gyökér ember lehet.

Bár valószínű azt sem tudja mit jelent ez, csak hallotta valami rap számba, és ugye a faszbúkon a feszengés kell, ezért kiírja, mert biztos bejön ez a csajoknak, hogy húúú... gyökér...

2016. jún. 3. 21:39
 25/33 anonim válasza:
100%
Akiknek nincs egyetlen elvégzett iskolájuk sem,a csak általánost beírni pedig 20-30-40 évesen ciki!
2016. jún. 4. 08:10
 26/33 CcAaSs ***** válasza:
100%
Minden esetre tiszteletre méltó azért, mert bejegyzése nyomán létrejöhetett ez a kérdés, és a kérdésre eddig adott 24 válasz. A 24 válasz között van pár figyelemre méltó, - nem feltétlenül túlértékelt válasz, - amelyekből tanulhatunk(!) mindannyian.
2016. jún. 4. 08:10
 27/33 anonim ***** válasza:
12%
Milyen ember az, aki ez alapján ítél?
2016. jún. 5. 20:59
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki elmehet a búsba, aki szerint ez gáz, vagy ezért bárkit elítél.
2016. jún. 5. 21:02
 29/33 anonim ***** válasza:

# 28

A válaszok között épp úgy elhangzanak pozitív vélemények is, mint negatív. Miért kellene ezen megsértődni?

Senki sem ítél el senkit, attól, hogy van egy személyes véleménye, saját viszonyulása, amivel senkit sem szándékszik bántani.

Amúgy én személy szerint nem ítélkeztem, HANEM a TAPASZTALATAIMAT írtam le néhány konkrét ismerősömről. Attól még nem állítom, hogy mindenki olyan és ne léteznének kivételek. Létezhetnek.

2016. jún. 6. 00:17
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy "élet iskolájába" tanult embert.Van 6 osztálya,sötét mint az éjszaka,segélyen él,az anyja tartja el, mégis azt hiszi,hő xarta a spanyolviaszt és hüŁye mindenki,csak ő a helikopter...
2016. jún. 9. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!