Ez csak kamaszkori változás vagy örökre ilyen marad a
személyiségem?
1/10 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy a szüleim nem tudnak arról hogy cigizek
Jaj szegény, veszekedtél szüleiddel ezért el kezdted magad vagdosni?:( Komolyan mondom már idegesítő hogy mindenki vagdossa magát a legapróbb dolgok miatt is... Egyébként kb. minden tinédzser ilyen, vagy legalábbis minden második. Majd kinövöd ha idősebb leszel és kicsit több eszed lesz.
2016. máj. 28. 21:34
Igazából hasonló kölyök voltam én is mint most te..annyi ,hogy akkor még a cigi a 20 éveseknél "menő" volt, tehát 14 évesen még nem is gondoltunk erre..az a láncos időszak amikor mindenki kutyaláncot hordott a farmerén:D szerintem hallottál már róla most 23 vagyok, de mesélek valami tanulságosat. Én mindig is egy neveletlen gyerek voltam nem tiszteltem semmit , és senkit nekem k**ra semmi nem volt szent, vagy sérthetetlen azért jártam be a suliba, hogy drogozzak az osztálytáraimmal vagy igyak..verekedős voltam egy igazi idióta annyi, hogy én nem vagdostam magam , de ez meg amúgy nevelési probléma. Addig fajult a dolog amíg komolyabb társaságokba nem keveredtem ez már 19 éves koromban volt csak a dugás,pia,drogok összeférhetetlenség ÉS , hogy nem fogadtam soha szót a szüleimnek na ez addig fajult amíg 2 szer majdnem meghaltam , de tényleg egyszer pont a drogok miatt..és ha már most cigizel akkor garantálom ,hogy drogozni is fogsz! 20 évesen lett vége ezeknek a dolgoknak és 3 éve 3 szívom a levét...továbbra is, és olyan következményei lettek amíket nagyon nehezzen tudok csak megoldani párkapcsolati stb dolgok. Tehát azt ajánlom, hogy amíg még ilyen fiatal vagy, és látod én sem vagyok öreg de akkor is azt mondom ,hogy vigyázz be ne szopd ezt az életmódot,hallgas a szüleidre BÁRMENNYIRE NEHÉZ. Mert a párnádat fogod kisírni, és vért fogsz izzadni ha nem...ha ezt nem hiszed el akkor neked is csak az segít ami nekem:A megtapasztalás! de inkább nagyon gyorsan térjél észhez, és orvosold ezeket a problémákat ha kell segítséggel..
Üdv
2016. máj. 28. 21:37
4/10 A kérdező kommentje:
Kösz,2-es rohadt sokat segítettél...nem részletezném tovább a vagdosást..csak leírtam mi vezetett odáig. A veszekedésekről se írtam olyan sokat,csak annyit hogy voltak. De jól van,nyugodtan pofázz....
5/10 A kérdező kommentje:
3-mas neked TÉNYLEG köszi(nem úgy mint az előzőnek)
Ez a lázadás tiniként teljesen természetes. Gondolom most kezded v tavaly kezdted a gimit ami már teljesen más mind az általános.Ott már sok olyan dolog elő jön amikről általánosba csak fél füllel hallottál.Most kezdesz olyan dolgokat megtapasztalni amik idáig nem voltak szex,pasizás,disco bulik,cigizés hátul a kertben h anyu meg ne lássa.És azért vitázol a szüleiddel mert ők próbálnak óvni a rossz társaságtól félve mernek elengedni a discoba mert aggódnak h a sok idegenek között bajod esik rá szoktatnak a drogokra,félnek attól h egy átbulizott éjszaka után terhes maradsz stb.Az iskola társak sem olyanok mind általánosba itt már lógnak a suliból,cigiznek titokba a wcbe és mind mondtam sokaknál már a drog meg füvezés is mindennapos a farokról farokra járás meg ne is beszéljünk mert aki 14 évesen még szűz az a mai világba ciki. Ott már vannak a csajokon olyan merészebb ruha darabok is amikre általánosba még rá se nézhettél.A szüleid próbálnak óvni és te ellenkezel velük mert félsz attól h ha szót fogadsz akkor a suliban a népszerű klikkek nem fogadnak be.Hidd el majd 23-24 éves korodra ez el fog múlni.Am egy anyát azért hívnak anyának h az olyan titkos dolgokról is tudjon mind a cigizés.És ahogy az én anyám is tudott arról h 15 évesen dohányoztam titokba ugyan úgy a te anyukád is tud róla csak nem szól mert azt várja h oda menj hozzá és be valld neki.Az a szülő aki nem dohányzik egyből megérzi a gyerekén a cigi szagot,az a szülő aki dohányzik az meg abból tudja h cigizik a gyereke h előbb még 6 szál cigi volt a dobozba most már csak 4 van és kettőnek rejtélyes mód lába kelt.
2016. máj. 29. 10:05
Ez a kéz felvagdosás csak puszta figyelemfelkeltés ezzel próbálod sakkba tartani a szüleidet.Így próbálod meg kiharcolni h el mehess discoba h ne kapj szobafogságot ha be nyelsz 1 karót.Aki valóban öngyilkos akar lenni az nem a fürdőszobába fogja magát pengével vagdosni hanem el megy egy olyan eldugott helyre ahol csak sokára találnak rá.A figyelem felkeltés meg az önkínzás az 2 teljesen külön álló dolog.Az önkínzás az egy pszichés betegség és ott komolyan az életeddel játszol.És aki ebben a betegségben szenved az nem pengével meg apuci borotvájával karcolgatja magát hanem rendesen késsel el vágja a csuklóján az ereket úgy h utána az orvos varrja neki össze és nem folyni fog a vére hanem spriccel szerte szét annyira h sokszor infúzión kell pótolni mert akkora a vérvesztesége.Ezt onnan tudom h régen én ebben a betegségben szenvedtem és volt h hónapokig kórházba feküdtem.
2016. máj. 29. 10:23
8/10 A kérdező kommentje:
Qrvára nem figyelemfelkeltésből csináltam a vagdosást...mivel takargattam (hosszú ujjúval,alapozóval,ragtapasszal). Nem tudom miért akad fenn mindenki ezen a vagdosáson...discoba meg nem szoktam járni. És nem drogozok. Remélem nem is fogok
A szüleid helyébe úgy felpofoznàlak hovy repülj 2 métert a szobádban.Ez egy nagyon helytelen viselkedés,nem.is tudogy lehet 14 évesen ezt csinálni.Nálunk senki nem szól a szüleinek vissza.Jegyezz neg egy dolgot!Édesapád és édesanyád felnevelt téged,most ne rontsd el azzal az életed,hogy nekiállsz vagdosni magad meg cigizni ilyen fiatalon.Eleve a vagdosás pszichikai elmezavarodottság,a.skizofrének is csináljàk.Normális esetben tinik szokták,akik valóban figyelemfelkeltésből csinálják.Ha te azért csinálod.mert segít,az baj.Hagyd abba!
2016. máj. 29. 13:38
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon helytelen viselkedés...épp ezért tettem fel a kérdést mert tudom hogy ez így nagyon nem jó. Nem azért mert azt akarom hallgatni hogy helytelenül viselkedek,stb... Meg azért is mert kíváncsi vagyok hogy ez egy "pillanatnyi" változás vagy nem. Remélem nem az utóbbi. De am bírom hogy a kérdésre eddig az 5 válaszolóból kb 1-2 ember tudott válaszolni.
Kapcsolódó kérdések: