Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Változtál már meg? Hogy kezdted?

Változtál már meg? Hogy kezdted?

Figyelt kérdés

Hirtelen jött az ötlet,hogy : Reggel felkeltél,és eldöntötted,hogy változtatsz az életeden,vagy a körülmények kényszerítettek rá ? Mik voltak ezek a változások ? A kezdeti lépések nehezek voltak ?

Énis sokat változtattam tudatosan az életemen,kíváncsi vagyok kit mi vitt rá a változásra,már akinek volt ilyen.

Én csoki és chips zabáló pattanásos mellkasú és hátú vékony srác voltam,de fokozatosan mindent megváltoztattam magamon,elkezdtem sportolni,és az édességeket is mellőzni kezdtem,végül kiiktattam őket. Várok mindenféle választ,ki miben változott.

2016. máj. 28. 19:26
 1/8 piriiiii ***** válasza:
64%
Viccelsz? Folyamatosan változom.
2016. máj. 28. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Folyamatosan változom, nemcsak tudatosan, de csak úgy alakít az élet is.

De persze vannak olyan dolgok, amiket elhatároztam.

Pl. nem fogok többet "gyerekes" ruhákat hordani (kilátszó has, mesefigurás pólók, stb.)

- kerülöm olyan emberek társaságát, akik rossz hatással voltak rám

- jobban figyelek arra, hogy kinek, mit mondok, ne hogy bántsak meg másokat akaratlanul

- türelmesebb leszek az emberekkel, hiszen én is arra vágyom, hogy velem türelmesebben viselkedjenek

- nem eszek feleslegesen, unalomból

2016. máj. 28. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Esetlen, vékony, rossz frizura, rossz öltözék, határozatlan, béna.

Pár napon keresztül gondolkodtam a hibáimon, amikor hibáztam (pl. kínos helyzetbe jöttem) akkor megjegyeztem hogy ilyet többet nem.

Megtanultam hogy mindig átgondolom amit mondok, ilyenek.

Nem volt nehéz egyáltalán megváltozni, olyan mintha magától jött volna. Max külsővel volt a gond, stresszeltem azon hogy ilyen öltözékkel hogy nézek ki..

2016. máj. 28. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem idegeskedek többé. Ha valami úgy történik ahogy nem akarom, úgy vagyok vele hogy ennek így kellett lennie, egy jobb vár rám. Próbálok pozitív maradni kedves lenni sokat mosolyogni és kevésbé rossz ember lenni. Amióta elhsgytam a negativitast találtam munkát jobban érzem magam belülről. :)
2016. máj. 28. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Elolvastam egy könyvet.
2016. máj. 28. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Na akkor tisztázzunk valamit ilyen nincs, hogy felkelsz az ágyból és eldöntöd , hogy megváltozol sokszor évek kellenek ehhez a felkeléshez:D Az ember csak a saját hibáján tanul hiába mondja bárki ,hogy a másén kell nem lehet! Tehát így működik ez valamiről te azt hiszed, hogy neked az jó vagy ezért azért jó 1, koppansz egy k****va nagyot 2., elgondolkodsz 3., gondolkozol 4 még tovább gondolkozol 5., rájössz, hogy hülye vagy 6.,fáj, hogy hülye vagy 7 ekezdesz változtani (nem sikerül) 8., Elkezdesz változatni és talán sikerül:) innentől már csak akarat kérdése, hogy mikor fog hányadik próbálkozásnál.
2016. máj. 28. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előttem lévő kommentelő kicsit még nem jött rá hogy hülye.

Ehhez rohadtul nem kellenek évek, csak annak az embernek aki tényleg nagyon gyökér.

Hetek, hónapok alatt is simán meglehet változni teljesen.

2016. máj. 29. 08:48
 8/8 anonim válasza:

A sok csalódás után eljön egy nap amikor az ember rájön hogy muszáj a változás.. erről a napról beszélsz. Természetben változol meg ezért és gyökerekben. nehéz lesz megbízni valakiben de egy lesz aki megfog és megtart.

...de az butaság hogy megváltozz egy fiú miatt..hiszen akkor már nem azért szeretne aki vagy

2016. máj. 31. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!