Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány évesen kezdted el festeni...

Hány évesen kezdted el festeni a hajad az őszhajszálak miatt?

Figyelt kérdés
Olyanok válasza érdekel, akik előtte nem festették a hajukat és csak azért festették, mert elkezdtek őszülni. Az eredeti hajszínedre festetted? Mikor kezdted el? Az első pár fehér hajszálnál, vagy amikor már nem kellett keresgélni, és akár pár méter távolságból is lehetett látni, hogy kezd őszülni. Most én ott tartok, hogy azért még nem látszik, de ha meg akarom számolni a tükörben, hogy mennyi van, akkor pár perc keresgélés után találok 5-8 hajszálat. Az a baj, hogy nagyon sötét barna hajam van. Így pl a nővérem már kiszúrta rég, hogy ni, őszülsz. Közbe meg 1-et szúrt ki csak. Persze ő könnyen van, mert eleve festeti a haját. De én soha nem festettem még be, és azt hittem, hogy még legalább 40 éves koromig át se fut az agyamon a gondolat, de itt vagyok 31 éves és már évek óta gyűlnek a fehér hajszálak...
2015. máj. 1. 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ó gyűlnek azok már 18-tól kezdve is! Na jó, akkor tényleg csak elvétve. Ne aggódj, még 5 évig tuti nem lesz durván ősz, ha most 5-8 van.
2015. máj. 1. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első szálak kb. 34 évesen jelentek meg, akkor még vagy két évig csak kihúzgáltam. Kb. 36 évesen kezdtem festeni, de akkor még csak ritkábban, nem rendszeresen, mert nem volt feltűnő a lenövés. 40 éves koromra jutottam el odáig, hogy ha 2 centit lenő, akkor már csúnyán látszanak az ősz szálak, szóval most már évente 3-4 alkalommal festem.
2015. máj. 1. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Rád van bízva a hajfestés. Ha már most zavar az a pár ősz hajszál, akkor festesd be fodrásszal. Ha még várni akarsz a festéssel, akkor várj, később meglátod, hogy mennyi ősz hajszálad lesz, és ha úgy látod, hogy egyre szaporodnak, majd akkor festesd. Először csináltasd fodrásszal. Majd amikor látod, hogy milyen technikával csinálja, saját magad is megpróbálhatod. Egy kis ügyeskedéssel, egy kis kéztechnikával te magad is festheted.

Ilyenkor, amikor már festésre kerül a haj, akkor már csak a fantáziád szab határt, hogy milyen színt választasz. Ha akarod, fesd az eredeti színre, vagy világosabbra, esetleg megpróbálkozhatsz később a vörös árnyalataival, ha az neked tetszik.

2015. máj. 1. 08:17
 4/7 A kérdező kommentje:
3-4 alkalom évente, az nem is sok, de félek, az enyém ennél gyorsabban nő:D Na majd valahogy túlélem:D Szerintem idegi alapon kezdődött pár éve, és azóta elég húzós éveim voltak idegileg. 2014 már jobb volt. Meg aztán az ember könnyen megőszül, ha van 3 gyereke-az egyik a férjem:D
2015. máj. 1. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyidős vagyok veled, nekem is vannak ősz hajszálaim, jóval több is, mint neked. De én nem festem a hajam. Nem zavar. Úgy vagyok vele, hogy az őszülés természetes folyamat, ugyanúgy ahogy a ráncok megjelenése is. Majd ha már a fél hajam ősz lesz, akkor esetleg elgondolkodok rajta, hogy festeni kéne... addig nem. Akkor viszont tuti ki fogom szívatni a színét és fehérre festetem az egészet. Ha már őszül, akkor legyen az egész ősz! Úgy az igazi. :D
2015. máj. 1. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:
24 évesen van már úgy 3-5 ősz hajszálam, szintén elég sötét hajjal, de nem állok neki kihúzgálni, festeni sem fogom emiatt még, max ha már a töve is kezd fehéredni.
2015. máj. 1. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
21
2015. máj. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!