De amúgy tényleg nem értem, hogy attól még hogy n gyereket szült, miért kellene bármiben is kiváltsága legyen. Persze nyilván becsülendő dolog, nem az, de mindenre ezt felhozni már túlzás.
2016. máj. 28. 17:22
12/16 anonim válasza:
Sok nőnek tényleg ez a maximum,az meg pláne szánalmas hogy elfelejtik megemlíteni a másik szülőt.Az ilyen elmeharcos nők szerint csak az az igazi szülő aki kitolja a gyereket.Nekem tökmindegy,nem nekem kell együtt élni ilyennel.
2016. máj. 28. 17:25
13/16 anonim válasza:
Szerintem nem Mindenre válasz.
És igen, a szó eredeti értelmében kiváltság, kivál(asztot)tság, ha valaki 3 gyrmeknek is életet adhat, és persze valóban, a lehetőségeihez képest és becsületesen felneveli. Szerintem a főállású anyaság semmivel nem hitványabb, vagy haszontalanabb hivatás, mint bármely másik; főleg egy hasonló demográfiai mutatókkal rendelkező országban, mint Mo. Ezzel együtt mégis valóban sokkal inkább úgy kiváltság, mint nemes és kedves kötelesség és felelősség, amit Isten valakire rábíz, mintsem előjog bárminek is a jobban tudását illetően, vagy egyéb.
2016. máj. 28. 17:44
14/16 anonim válasza:
Ma ez a sláger: "Nekem családom van, X gyerekem van". Mi mindenig mindenre találunk kifogást, így lesz ettől rosszabb is...
2016. máj. 28. 18:51
15/16 Sunshinedoll válasza:
Van az anyukáknak az a hányada, akik olyanok, mint a vegánok :D Kényszeresen közlik mindenkivel akármikor bármerre bármilyen indokkal :D
2016. máj. 29. 09:48
16/16 anonim válasza:
Ez tipikusan azoknak az embereknek a viselkedésformája, akiknek komplexusaik vannak azért, mert az a legnagyobb eredmény, amit elértek az életükben, hog kitoltak magukból 3 gyereket. Nem a megszül szót írtam, pont azért, mert a tisztességesen, szeretetteljesen nevelő nőktől nem látok ilyen magatartást (max. ha vki gyereknevelési témában gyerektelenül odaböfög vmi orbitális marhaságot), hanem a tipikus proli szülőktől. Hogy ő már jobban tudja csak ezért a marapörkölt receptjét meg a hűtő működését, mint bárki más :D.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!