Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg mindenre válasz az,...

Tényleg mindenre válasz az, hogy "én 3 gyereket szültem"? Ez kiváltság?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki mindenre ezt válaszolja. Nem értem. Ha valaki igen, kérem, magyarázza el.
2016. máj. 28. 16:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Én 3 gyereket szültem
2016. máj. 28. 16:45
 2/16 A kérdező kommentje:
😄 de ugye te nem ezzel vívód ki az igazad mindig?
2016. máj. 28. 16:49
 3/16 anonim ***** válasza:
21%

Nem kiváltság, de ezzel a teljesítménnyel megelőzi a magyar nők több, mint 90%-át, akinek nincsen 3 gyerekük.

Ha még ezen felül tisztességesen, szeretetben neveli is őket, az tényleg hatalmas teljesítmény. Szerintem egy szerető édesanyánál senki nem tud többet nyújtani valakinek.

2016. máj. 28. 16:50
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Azok érvelnek ezzel, akik a gyerekeikre építették az egész életüket, és azon kívül nem értek el semmit. Kínos a felismerés, amikor már rég kirepültek a gyerekek, de még mindig ez valaki legnagyobb teljesítménye.
2016. máj. 28. 16:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Persze, ez szép, meg minden. De abszurd dolgokra gondolok. Pl. "Ne mondja már meg nekem a telefonszerelő, hogy én kezelem rosszul a készüléket, hát három gyereket szültem..."
2016. máj. 28. 16:55
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Megszülni nem nagy teljesítmény 3 gyereket,a 18-35 közötti nők 95% képes rá, felnevelni tisztességesen 3 gyereket és mindent megadni ami kell az élethez az már egy 100x akkora teljesítmény, a cigányasszonyt se tiszteli senki azért mert 6 gyereke van, mert ő nem neveli fel őket tisztességesen, ami az igazi teljesítmény.
2016. máj. 28. 16:56
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
5. Jó hát 90IQ alatti emberekre rá kell hagyni az ilyet.
2016. máj. 28. 16:56
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
Mindenki joggal lehet büszke arra, amit elért. Ha neki egész életében az jelent mindenféle igazolható teljesítményt, hogy világra hozott három gyereket, akkor ez lesz számára a mérce, ezzel fog mindent megmagyarázni, mert mással nem tud. De nem ismerem a történetét, nem tudom, ezen kívül miből áll az élete.
2016. máj. 28. 16:58
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Volt már szerencsém vitatkozni nőstény orkkal. Ő felhozta, hogy 9 gyereket szült és nem fogja végig várni a sorát a menetjegyért. Benne maradt a szó, amikor mondtam, hogy én legalább 3 kg-sat szartam reggel és kicsit féltem, hogy felsír:D
2016. máj. 28. 16:59
 10/16 anonim ***** válasza:
27%
Gyereket gyártani nem teljesítmény. Csak szét kell tenni meg kell egy csöves aki egy tablásért beleürít.
2016. máj. 28. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!