Nagyon ciki, ha vendégségben intézem a nagydolgom?
Figyelt kérdés
Másodunokatestvérem szülinapján voltunk. Ebéd után elkezdett feszíteni a hasam és rámjött az inger. Eleinte tartogattam, majd mégis rászántam magam, hogy elmegyek. Végül akkorát alkottam, hogy nem ment le a vécé. Kefével letóltam a tálcáról a vízbe de nem vitte le. Dobtam rá papírt. Mikor öcsém beárult, hogy én voltam bent előzőleg szörnyen elvörösödtem. Hát így sikerült. Most már mindenki tudja, hogy ott intéztem. Nagyon ciki? 17L2016. máj. 28. 15:29
11/12 anonim válasza:
"Nincs az az ember, akinek egy kis falatozástól rosszul viselkedne a gyomra"
Eljössz velem a gasztroenterológiára elmagyarázni ezt a doktornőnek?
12/12 anonim válasza:
Nem az a ciki, ha valaki elmegy vécére vendégségben, hanem az a primitívség, ha úgy hagyja a vécét, amilyen állapotban ő sem szeretné megtalálni.
"Nincs az az ember, akinek egy kis falatozástól rosszul viselkedne a gyomra"
Normális esetben valóban így van. Ha meg annyira beteg valaki, hogy nem tudja visszatartani, akkor nem kötelező neki zabálni semmit.
Ha meg mégis megtömi magát és ki kell mennie vécére, akkor legalább takarítson fel maga után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!