Csak én látom úgy, hogy divat lett utálni a mobilozást, a Facebookot stb?
Én tudod, mit nem értettem soha? Hogy engem manipulál a "média". Mindenki tud róla, mégis mindenkit manipulál. A reklámok agymosnak. Hogyan, mivel? A reklám mindig arra volt, hogy kimenjek kaját csinálni, pisilni, átnyomjam a VH1-ra. Ha meg végignéztem is a reklámblokkot, nem lettem tőle hülyébb, ami vicces volt, azon röhögtem, de ennyi.
A tévé meg... könyörgöm, egy időben mindenki csak Discovery-t nézett, mégis mindenki segghülye maradt. Kemény lepontozás lesz, de a Való Világot mindig néztem. Közben rejtvényt fejtettem, vagy felpattantam a szobabicajra, vagy akármi mást csináltam. Nem mosott át. Nem vetkőztem le és táncoltam a körúton a hatására. Hogy sok idióta ennyi hatalmat ad egy béna shownak, az nevetséges.
A Facebook-kal nekem az a bajom, hogy mindenki azon nyávog, hogy X már látta az üzit, de nem válaszol. Ugye mindenki tisztában van vele, hogy régen is volt olyan, hogy elolvastuk az emailt, sms-t, és nem válaszoltunk azonnal? Az, hogy ki mit csinál a mobilján, nem érdekel, amíg figyel, ha hozzá beszélek, nem az instagramot pörgeti. De az már nem a telefon hibája, ha valaki paraszt.
Nagyjából egyetértek. ÉN sose vettem semmit egy frappáns reklám miatt. Volt, hogy tetszett egy reklám, mert ötletes volt, de ettől nem kell megvenni a terméket.
De tudom, hogy vannak ilyen emberek.
Én mondjuk nem tudom az ilyen Való Világokat nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!