Mostanában miért lett divat utálni a Facebookot?
Sokan írják, hogy hülyeség, meg hogy ők aztán nincsenek rajta, soha nem is lesznek, töröltetni akarják magukat.
Ha ennyire kezdenek az emberek ellene lenni, lehet hogy egyszer mindenki megutálja és meg fog szűnni?
Nem a facebookot utálják. Hanem ezt ahogy egyesek használják.
Alapvetően nem egy rossz dolog a fész, nagyonis összetart csoportokat és új embereket lehet megismerni. Viszont vannak akik már túlzásba viszik a használatát.
Magamutogato nepség..en is töröltettem magam mert elegem lett a "szep jo reggel/napot/ejszakat mindenkinek,az idiota szelfizések,a "spontan" kepek,az idiota képeslapok,bölcsességek..egyszerüen idopazarlas nem vagyok kivancsi a sok idiôtara,nincs szükségem lajkokra ahhoz hogy rendben legyen az önbecsülésem..
Nincs feszbukom megis tartom a kapcsolatot az ismerösökkel ímélen,viberen,stb..
Egyetértek a 2-sel. Hasznos, érdekes, de az gáz, amikor valaki ott éli az életét.
Egyesek már minden lépésükről képet tesznek fel. Már azt is kiteszik, hogy mit ettek, akkor is, ha az nem valami különleges, csak éppen egy alma. De komolyan! Egy ismerősöm ma ezt posztolta, hogy evett egy almát tízóraira. És??????? Ez olyan fontos vagy vicces vagy miért? :S
Hogy mért??? Mert a sok tini p*csa kiírja, hogy mit csinál meg mit érezz...meg kirak magáról egy képet ahogy indul egy sz*ros táborba...
Kiírja, hogy mit kapott a szüleitől...
Kiírja a sok idézetet amit azt hiszi, hogy igaz rá....
Képet rak fel arról hogy milyen körme van, milyen haja van.. és még sorolhatnám...
Az a baj , hogy a sok bírka nép azt majmolja amit a másik csinál , és nekik ez lesz a trendi , mind egy jó vagy kevésbé.
Ha valaki káposztát sétáltat , egyből divat lesz .
Annyira el csökevényesedik egyes emberek agya , hogy az már durva .
Ezért tart ott a világ , ahol .
Ezt mind a média , okozza ....
Hála az égnek , én nem ilyen országban élek , ahol divat a majmolás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!