Mostanában miért lett divat utálni a Facebookot?
Sokan írják, hogy hülyeség, meg hogy ők aztán nincsenek rajta, soha nem is lesznek, töröltetni akarják magukat.
Ha ennyire kezdenek az emberek ellene lenni, lehet hogy egyszer mindenki megutálja és meg fog szűnni?
trend, mint ahogyan a facebook is, minden antitrendnek kell 1 kis idő.
lásd utolsó médiautáló, pedig már évek óta lecsengett trend.
a facebook, média, tárgyak és eszközök nem rontják el az embert, az ember alapvetően esendő. társas lények vagyunk, alkalmazkodunk a túlélésért, cserébe feladjuk az egyéniségünket. paradox, de ezt teszi a többség.
a facebook nem ad jelentős többletet, ugyanis azok az emberek, akiket éveken át nem kerestél, soha nem is voltak fontosak számodra. aki pedig igazán fontos, azt más módon is el tudod érni.
az ott látható kirakatélet sem újdonság, mindenki próbál többnek látszani, mint ami.
valószínű, hogy az iwiw sorsára jut, amint megjelenik egy újabb trend.
Én nem utálom, egyszerűen csak nem szeretem.
Sajnos mára a Facebookon élik az emberek az életüket, ahelyett, hogy élőben társalognának.
Nekem is van FB profilom, minden nap belépek, de maximum 2-3 perc és annyi. Ha nincs üzenet, akkor azonnal lépek is ki, mert nem vagyok kíváncsi az agyonra ps-elt, babás, galambos, virágos jóreggelt , szép napot stb képekre...
P.S.: Most hirtelen eszembe jutott a South Park - Frászbook című epizódja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!