Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mostanában miért lett divat...

Mostanában miért lett divat utálni a Facebookot?

Figyelt kérdés

Sokan írják, hogy hülyeség, meg hogy ők aztán nincsenek rajta, soha nem is lesznek, töröltetni akarják magukat.

Ha ennyire kezdenek az emberek ellene lenni, lehet hogy egyszer mindenki megutálja és meg fog szűnni?

2014. júl. 9. 19:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

trend, mint ahogyan a facebook is, minden antitrendnek kell 1 kis idő.

lásd utolsó médiautáló, pedig már évek óta lecsengett trend.

a facebook, média, tárgyak és eszközök nem rontják el az embert, az ember alapvetően esendő. társas lények vagyunk, alkalmazkodunk a túlélésért, cserébe feladjuk az egyéniségünket. paradox, de ezt teszi a többség.

a facebook nem ad jelentős többletet, ugyanis azok az emberek, akiket éveken át nem kerestél, soha nem is voltak fontosak számodra. aki pedig igazán fontos, azt más módon is el tudod érni.

az ott látható kirakatélet sem újdonság, mindenki próbál többnek látszani, mint ami.

valószínű, hogy az iwiw sorsára jut, amint megjelenik egy újabb trend.

2014. júl. 9. 20:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Hiába szűnik meg, kb. az msn óta ez megy folyamatosan, csak egyre nyíltabban... Majd jön egy másik divat, és már jó ideje szerintem egyre rosszabb divatok lesznek.
2014. júl. 9. 21:22
 13/17 *Nekomimi* ***** válasza:
100%

Én nem utálom, egyszerűen csak nem szeretem.

Sajnos mára a Facebookon élik az emberek az életüket, ahelyett, hogy élőben társalognának.

Nekem is van FB profilom, minden nap belépek, de maximum 2-3 perc és annyi. Ha nincs üzenet, akkor azonnal lépek is ki, mert nem vagyok kíváncsi az agyonra ps-elt, babás, galambos, virágos jóreggelt , szép napot stb képekre...

P.S.: Most hirtelen eszembe jutott a South Park - Frászbook című epizódja. :D

2014. júl. 9. 22:07
 14/17 anonim ***** válasza:
13: Még nem láttam ezt a részt, de most kíváncsi lettem rá :D
2014. júl. 9. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:
hogy miért? mert lefotózza a kedves illető a kajáját és itókáját és felteszi a faszbukra, had kapjon a kis idióta lájkokat, azt ugráljon örömébe. minden mozdulatukat lefotóztatják és kiteszik, holott az egyiknek már 3000 ismerőse fölött van már és 1-2 lájkot kap rá :D ebből is látszik hogy szánalmas az ilyen és mennyi rajongója van. jó reggelt, jó éjt, küld az egyik ribizli a másiknak hogy jó reggelt, egy szívvel, a másik barátnő meg válaszolja hogy neked is bébikém, és egy szívvel... mik ezek, leszbikusok?? addig volt élet, míg nem hozták létre a faszbukot.
2014. júl. 10. 00:56
 16/17 anonim válasza:
Én még hasznlálom, de sokan már törölték magukat róla! De nekem már elelgem van a sok idézetből és a szakállas nőkből!(ennek nem tudom mi érttelme?)
2014. júl. 10. 12:53
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem semmi bajom a facebookkal! Én szeretem,és büszke vagyok a selfiezős,magamutogató,állandoan netező,bunko idióta generációmra,én is ilyen vok,és ilyenek is maradunk,magasrol le van sz*rva,hogy mások mit gondolnak rolunk,hagyjatok minket békén a hülye facebook,és internetellenes baromságaitokkal,ilyenek maradunk és kész,ti meg elmaradott vénemberek vagytok akik képtelenek modernizálóđni ennyi! A generációnk ilyen is marad,nekünk ez így jó így érezzük jól magunkat,és nem fogtok megváltoztatni minket,ha problémátok van velünk,akk csöndben legyen problémátok velünk le van sz*rva a véleményetek...és igen,bunkó,s*eggfej vagyok.elnézést,de ezt muszaly volt leirnom mert itt is észrevehető volta kommentekben a vélemény a generációkról,meg amugy is ezt kell hallgatnom..
2015. márc. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!