Hogyan teremtsek kapcsolatot egy olyan emberrel, aki mindig leszegi a fejét és lefelé néz?
Nem akarom letámadni sem, de így nagyon nehéz felé közeledni. Nem tudom, azt nem làtom rajta, hogy idegesíteném és hogy azért néz le.
Úgy látom, hogy nagyon ügyel a viselkedésére
Egyszer beszéltünk vagy fél percet, én kérdeztem, de akkor sem nézett a szemembe, csak maga elé
Próbálom a szemkontaktust keresni vele, de így nehéz. Elfordulni nem fordul el, csak szimplán nem néz rám, bár perifériásan szerintem észeli a dolgokat
hát azok miatt amit már korábban leírtam. Ez a szemezés nagyon nem hatékony dolog. Ha tényleg szégyenlős a célpont még inkább rontasz a helyzeteden.
Nektek = nekem :) mert az első egyébként jópofa hozzászólást leszámítva még csak én írtam.
Egyébként agyalj ilyen trükkökön amit írtam én is és próbáld ki. Ezek szerint nagyon bejövős az illető úgyhogy biztos megéri a dolgot.
Tudom, hogy Te írtad majd' mindegyiket, csak azért írtam többes számba, hátha valaki még hozzászól.
Köszi a segítséget :)
13-as, én is gondoltam hasonlóra, de bennem asperger merült fel.
De ahogy figyeltem, rájöttem, hogy semmi ilyesmiről nincs szó
Szokott fáradt is lenni, de nem azért néz lefele
Az utóbbi lesz. Remélem azért van esélyem nála, s nem azért nem rám, mert unszimpi vok. Bár nem hiszem
Egyszer amúgy mosolygot rám, cipeltem nehezet és elejtett egy aranyos félmosolyt, de amilyen besz@ri vagyok én is, nem mosolyogtam vissza, komolyan néztem. Erre ő szomorúan elhúzta a száját és lenézett a földre.
Legalább is én ezt láttam rajta, de ki tudja
Elnézést, ha fárasztottalak titeket az irományaimmal
"Nem szeret más ember
szemébe nézni? Jó, de az ember
társas lény. Olyan nincs, hogy nem
kommunikál senkivel"
De, kepzeld letezik olyan, aki nem szeret annyira kommunikalni, emberek kozott lenni. Golgozd fel. Attol mert te nem igy vagy, o nem te. Ez a baj az emberekkel, mindenkit olyannak akarnak hogy legyen, mint ők, mint az átlag
Köszönöm szépen a segítséget! :)
Kedves utolsó, én nem az ÁTLAG vagyok!
Még jó, hogy emésztem magam a dolgon, hisz nagyon érdekel. Nagyon búval cseszett embernek ,,látszol''. Nem tudom, hogy miért vagy ilyen keserű. Biztos megvan az oka annak, mint mindennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!