Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan teremtsek kapcsolatot...

Hogyan teremtsek kapcsolatot egy olyan emberrel, aki mindig leszegi a fejét és lefelé néz?

Figyelt kérdés

Nem akarom letámadni sem, de így nagyon nehéz felé közeledni. Nem tudom, azt nem làtom rajta, hogy idegesíteném és hogy azért néz le.

Úgy látom, hogy nagyon ügyel a viselkedésére

Egyszer beszéltünk vagy fél percet, én kérdeztem, de akkor sem nézett a szemembe, csak maga elé

Próbálom a szemkontaktust keresni vele, de így nehéz. Elfordulni nem fordul el, csak szimplán nem néz rám, bár perifériásan szerintem észeli a dolgokat

2016. máj. 24. 18:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Feküdj le a padlóra hanyatt és csússz a lábai elé. Ha ügyes vagy akkor így pont a szemedbe fog nézni.
2016. máj. 24. 18:14
 2/18 anonim ***** válasza:
Beszélni lefelé nézve is lehet :) Most itt ilyen párkapcsolati kezdeményezés dolog van a háttérben vagy csak valaki akivel cimbizel/cimbiznél? Miért lenne nehéz így közeledni felé? Nem válaszol ha beszélsz hozzá? Ha igen,akkor kommunikál. Kit érdekel,hogy közben hová néz? Egyébként ahogy írtad is,ez az embertípus attól függetlenül még figyel és nézi a környezetét. Nem szeret más szemébe nézni valamiért oszt jónapot.
2016. máj. 24. 18:16
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem szeret más ember szemébe nézni? Jó, de az ember társas lény. Olyan nincs, hogy nem kommunikál senkivel

Egyébként tetszik az a srác, de sajna csak buszon látom, még a nevét sem tudom. Mikor felszállok nézem, de általában lefelé néz. De tudja, hogy ,,létezem'' azért ez leszűrhető.

Egy párszor nézett csak rám, de azt is olyan furán. Most nem fejtem ki

Még szerintem zavarban volt, de most nem tudom, hogy miért? Csak tőlem vagy mástól is?!

2016. máj. 24. 18:23
 4/18 anonim ***** válasza:

Azért alapjában véve a másik szemébe nézés agressziót fejez ki. Az emberek nagyrésze megtanulja, hogy ne vegye annak de van aki nem tanulta meg, az ösztönösen agressziónak érzékelheti. Mivel azt megtanulta, hogy az esetek többségében nem az de ettől függetlenül még basztatja a lelkét.

A szembe stírelés egyáltalán nem kommunikációs eszköz. Igazából neked is csak egy társadalmi norma miatt olyan fontos a dolog. Szóval,ha akarsz tőle valamit menj oda aztán állj szóba vele. Az a hülyeség ami a filmeken van,hogy szemezzünk a fickóval ha kokedálni akarunk vele nem igazán működik. Az emberek nagyrészének ilyenkor inkább az jut eszébe,hogy fika lóg az orromból vagy lesz*rt a madár vagy mit bámul az engemet? Majd ha öregebb leszel leszoksz erről a hülyeségről és normálisan kommunikálsz az emberekkel. Mert a nézés nem az! Sőt,kifejezetten irritáló egyébként ez a módszer :) És nem csak magam nevében beszélek. Szóval, menj oda ha akarsz valamit tőle és kész. Rögtön rövidre lehet zárni a dolgot.

2016. máj. 24. 18:34
 5/18 A kérdező kommentje:

Az igaz négyes, de mint már írtam, nagyon halvány az ismerettségünk

Ha például odamegy hozzád egy vadidegen vagy olyan, akit csak látásból ismersz és kérdez tőled valamit, azért csak ránézel egy rövid időre.

A folyamatos bámulást szerintem senki nem csipázza, de pár mp az pár mp

2016. máj. 24. 18:39
 6/18 A kérdező kommentje:

Na, meg ha félénk, az sem mind1, hogy hogyan közeledem felé.

Már tettem próbát jópofán, de sztem zavarban volt, csak pislogott lefelé. De nem is a földet nézi, hanem csak annyira néz le, hogy ne kelljen rám néznie. Nem, nem vok olyan rusnya.. Égetni sem akarom magam. Esetleg egy kis besegítés?

2016. máj. 24. 18:42
 7/18 anonim ***** válasza:
jó,de a pár másodperces dolog meg nem egyértelmű. Az ilyenek inkább zavarba ejtőek szerintem mint sikeresek. Találj ki valami cselt amivel szóba állhatsz vele. Mondjuk csináld úgy,hogy előtte szállj le és ejtsd el a pénztárcádat. De persze valami régi üreset mert ha felkapja valami jóképességű és elszalad vele nem olyan jó dolog :) vagy figyeld ki merre megy miután leszállt a tömegközlekedési egységről aztán legközelebb vigyél magaddal valami nehezebb cuccost és lődd el neki,hogy barátnődhöz mész és már láttad korábban,hogy ő is arra lakik, nem e segítene neked cipelni a cuccost. És kész, máris tudsz vele beszélni. Ha nem segít legalább látod milyen szép jövőd lenne mellette és kereshetsz másik kiszemeltet. Lehet kreatívnak lenni. Szerintem ez a nézéses dolog nem fog működni. És még csak nem is a srác hibájából!
2016. máj. 24. 18:47
 8/18 anonim ***** válasza:

nem akartalak látatlanba lerusnyázni :) eszembe nem jutott. Bár gondolom inkább előre leütötted a labdát nehogy valamelyik vicceskedő lecsapja.

Lehet hogy nincs elég önbizalma azért csinálja ezt. Majd elmúlik. Ezen tényleg kár ám lovagolni.

2016. máj. 24. 18:49
 9/18 A kérdező kommentje:

Uh, ilyen leejtős dolgon én is gondolkoztam, bár félek, hogy elbénázom. De a tanácsodra megpróbálom. ☺

De hogy érted, hogy a szemezős dolog nem működne, s nem az ő hibája lenne? Hogy érted?

Sajna nem tudok utána menni, de hosszú ezt is kifejteni és nem akarok regényt írni nektek ☺

2016. máj. 24. 18:51
 10/18 A kérdező kommentje:

Igen, azért írtam a rusnyát ☺

Szerintem is félénk, de mivel jó szemem van, leszűrtem róla, hogy nagyon jó ember, udvarias. Bár még nem ismerem, de ez a benyomásom róla. És nem a rózsaszín szeműveg van rajtam, tényleg így van

2016. máj. 24. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!