Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudnak engem békén...

Miért nem tudnak engem békén hagyni ezzel?

Figyelt kérdés
Mindenki a barátnő témával nyaggat. A kollégáim,édesanyám,de ő legfőképp az unokával. A körülöttem lévő emberek. Tudom,úgyis olyan válaszok lesznek majd,hogy majd jön egy nagy szerelem,vagy biztos meleg vagyok,majd változik a véleményem idővel. Én egy olyan mentalitású ember vagyok,aki egyedül él és nem szereti,hogyha a nap végén ott lebzselnek körülötte. Amikor szükségem van alkalmi kapcsolatra,olyankor hébe-hóba akad Nő,de én nem akarok hosszútávra magam mellé. Nem is vágyok rá,szerelembe sem tudok esni,mert akármilyen aranyos,akármilyen szép Nő jön velem szemben,nem vált ki belőlem semmilyen érzést. Családot pedig abszolút nem szeretnék,mert én nem rajongok a gyerekekért. Különben is,a mai világban az esetek többségében úgy van,hogy megszületik egy gyermek,aztán a szülők szétmennek a többi már csak az anyagiakról szól. Miért olyan nehéz ezt elfogadni,hogy én egyedül akarok élni? Nem hiszem,hogy ezt olyan nehéz lenne megérteni és elfogadni. El se tudnám képzelni az életemet úgy,hogy együtt éljek valakivel.
2016. máj. 23. 21:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jól van, na!
2016. máj. 23. 21:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Csak unom már,hogy mindenki úgy beszél nekem erről,mintha kötelező lenne. Minta törvénybe lenne iktatva,hogyha a fene fenéket eszik is,ha rám szakad az ég,akkor is lenni kell.
2016. máj. 23. 21:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Te milyen korú vagy?
2016. máj. 23. 21:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Hagyd rájuk. Előbb-utóbb megunják és nyugtod lesz végre.
2016. máj. 23. 21:59
 5/14 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok,de én ilyen beállítottságú ember vagyok. Nem igénylem,hogy nekem legyen valakim. Az embernek még a saját döntéseit sokszor elég nehéz meghozni,azon is morfondírozni kell. Nemhogy még egy másik emberrel is bajlódni kelljen.
2016. máj. 23. 22:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát ez van, ilyen a fajfenntartó ösztön. Ha mindenki olyan lenne mint te már kihalt volna az emberiség. Elfogadni nem igazán fogják, de majd beletörődnek idővel. Talán. Te viszont fogadd el, hogy az is normális ahogy ők gondolkodnak. Ettől még nem kell megváltoznod, szerencsére attól még nem lesz világvége ha neked nem lesz családod. De azért megértheted őket.
2016. máj. 23. 22:11
 7/14 A kérdező kommentje:
Ez evidens,csak azt nem értem,hogy miért olyan nehéz ezt elfogadni és megérteni.
2016. máj. 23. 22:13
 8/14 Eszter76 ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, a te életed. DE. Anyukádnak van gyereke... tehát nyilván szeretne unokát is... ez is teljesen természetes érzés. Ha nincs testvéred, akkor elég nehéz lesz neki feldolgozni és megérteni, hogy esetleg soha nem lesz unokája. Beszélj vele őszintén, az a legtisztább - de próbáld őt is megérteni közben! Ettől még nem kell másképp élned az életed - csak mutass egy kis empátiát.
2016. máj. 23. 22:18
 9/14 A kérdező kommentje:
Nincs testvérem,egyke vagyok. Már nem egyszer mondtam neki,de mindig egyet hajt,hogy csak lesz,mert ez az élet rendje. Képtelen megérteni és úgy mondja,mintha kötelező lenne.
2016. máj. 23. 22:22
 10/14 RoseTyler ***** válasza:
A férfiak későn érnek. :) Térj vissza témára bő hat év múlva. És lehet, hogy még akkor is korai lesz.
2016. máj. 24. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!