Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A yo-kai watch mese mennyire...

A yo-kai watch mese mennyire dedós egy fiúnak? Mennyire dedós ha még táncolok is rá? Sőt, ez a csengőhangom.

2016. máj. 19. 22:32
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

"Az, hogy milyen célközönségnek szánják. Gyerekműsor gyermeteg karakterekkel, képi világgal, témákkal, stb operál."

annak szánják.... nem érv, nem magyarázat. mitől lesz valami gyermeki? Mitől lesz valami gyerekeknek szánt? Nem tudod megmagyarázni. senkire nem vetítek semmit. Ti kapálóztok.

2016. máj. 20. 00:50
 32/40 anonim ***** válasza:
Ha azt mondjuk hogy nem dedós dolog egy gyerekrajzfilmet nézni és arra táncolni felnőttként, akkor megnyugszik a kis lelked?
2016. máj. 20. 00:56
 33/40 anonim ***** válasza:

Amúgy feladtam. Túl fáradt vagyok már hogy hajnal egykor kitalálja egy autistának a gyermekrajzfilmek steril fogalmát.

https://www.youtube.com/watch?v=YMNzEVop3uI

Ezzel kívánok mindenkinek szép jó éjszakát.

2016. máj. 20. 01:00
 34/40 anonim ***** válasza:

Gyerekműsor gyermeteg karakterekkel, képi világgal, témákkal, stb operál.

Azt mondd el nekem, hogy ezen mit nem tudsz megérteni?

Pláne, hogy még idézed is tőlem.

2016. máj. 20. 01:07
 35/40 A kérdező kommentje:
hogy mégis mitől lesz valami ilyen. ez egy fogalom valamire, de nem tudod megmagyarázni hogy mitől lesz valami gyermeteg...
2016. máj. 20. 01:09
 36/40 A kérdező kommentje:
mindenesetre én továbbra is nagyon élvezem a yokai watch ot. jah, és táncolok rá most is :)
2016. máj. 20. 01:10
 37/40 anonim ***** válasza:

Hát jó, látom már olyan mélységeket érintesz ahova sajnos az értelem szikrája már nem jut el.

Sok sikert az életben, szükséged lesz rá.

2016. máj. 20. 01:12
 38/40 daMisch válasza:
Szerintem NAGYON
2016. jún. 4. 14:38
 39/40 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt az animét, de ha te ezt szereted, és bejön akkor nem kell azzal foglalkozni hogy ki mit gondol.

Én már idősebb vagyok, mégis van jópár anime amit szeretek. És kb. tojok rá, hogy az átlag mit gondol.

2016. jún. 4. 14:43
 40/40 anonim ***** válasza:

Kérlek ne add a sérült alá a lovat.

Ha nem tudsz a korodnak megfelelően viselkedni és a társadalomba beilleszkedni valamilyen módon. Akkor ne csodálkozz, ha a kutya sem fog komolyan venni.

Itt nem arról van szó, hogy valaki felnőtt ember létére rajzfilmet néz a szabadidejében, hanem arról hogy ilyen infantilisen viselkedik és nem érti, hogy a normális ember mi kivetnivalót talál a magatartásában.

Bár érdekes, hogy az ilyen elkorcsosult elme mennyire jellemző az anime fogyasztók közösségére.

2016. jún. 4. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!