Nagyon gáz ez 24 éves fiú létemre?
Figyelt kérdés
unatkoztam és bedobtam pár sört és megnéztem a Hamupipőke 2-őt a Pocahontast meg a Kis Hableányt :D (gyerekként szeretem nagyon a disney-t) érdekelt hogy mi van benne
mit szóltok? Gáz ez felnőtt ember létemre fiúként?
2016. febr. 6. 15:46
3/13 A kérdező kommentje:
hát csak hogy ilyen meséket nézek :)
2016. febr. 6. 15:52
4/13 anonim válasza:
Ha ez ciki, akkor én is az vagyok. Simán előveszek régi meséket, ifjúsági regényeket. (Inkább könyvmoly vagyok, mint mozizós.)
Idén már a harmincat töltöm.
5/13 anonim válasza:
Fiúként, Hamupipúkét, meg Kis Hableányt! Gratula! Nyámnyila rác lehetsz.
6/13 anonim válasza:
Nekem a Jégvarázs tetszett pl nagyon pedig 18 fölött néztem.. Nem gond egyáltalán hogy ilyeneket nézel.
7/13 anonim válasza:
Szerintem sem gáz.Néha kell nosztalgiázni is.:)
8/13 anonim válasza:
Én 30 felett vagyok és még mindig vannak olyan mesék, amiket szeretek. Pl. Jégvarázs. Csak kár, hogy nem hordhatok Jégvarázsos ruhákat :)
9/13 anonim válasza:
De ari vagy*_* megneztelek volna kozben:D
10/13 anonim válasza:
Bacc, én már múltam 50, de folyamatosan néztünk meséket:)
Éjszaka, most is meséken alszunk el. Inkább mese, mint lőjünk halomra mindenkit egy stukkerral féle film. Jó, azért mesén kívül nézünk mást is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!