Az normális ha 14 éves létemre nagyon bejön a Dark ambient zene (mint Agoth meg Moëvöt) és a horror filmeket és ilyen témajú rajzokat is készítek? Többi lent!
Szóval csodálatosnak tartom a szenvedés és a halál látvanyát (nem nevet, eggyüttérez :D) anyum elől mindig el kell dugnom a rajzaimat és ha filmet nézek gépen akkor az előzményeket kitörölni. (Ha valaki kíváncsi rá hogy miket rajzolok, privátban szívesen küldök)
Jah és NEM vagyok kívancsi haszontalan kérdesekre hogy "majd kinövöd" "csak divatból lettél ijen" "csak külömbözni akarsz a többiektől" "büdös emós g*ci" ugyanis én mindig is ijen voltam, kis koromban is csak akkor nem mutathattam ki. Meg nem is divatból csinálom, pontosan az a problémám hogy nem vagyok eléggé közéjük való, ezért kiközösítenek, pedig én szívesen barátkoznék én velük, de félnek tőlem...
Az a gáz ha személyi tetszés nem tetszést képes vagy cikinek/gáznak/nem helyesnek tartani.
Élvezed hallgatni? Akkor??????????
Én is szeretem a melankolikus, sötétebb zenéket, megnyugtat (Dark Sanctuary, Draconian, Nox Arcana...). Nincs ezzel semmi baj. Én id valamikor tiniként kezdtem, aztán így megmaradt.
Amugy ritka pozitív, mosolygós, kiegyensúlyozott nö vagyok, és a pagan/viking/folk metal imádatomon szoktak nagyobbat csodálkozni, mint ezen
nyugi van, én is feltettem hasonló jellegű kérdéseket, mondjuk nálad fiatalabb voltam.
egészségedre, ha neked ez tetszik. mondjuk a szenvedéseshaláloshorroros dologgal vigyázni, mert van egy pont, amin keresztül beteges és perverz is lehet akár, ami nem az, hogy szereted a horrort és kész. mert a horrort sokan szeretik, ez teljesen természetes, az embernek mindig is volt igénye az agresszióra, rettegésre, borzalmakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!