A yo-kai watch mese mennyire dedós egy fiúnak? Mennyire dedós ha még táncolok is rá? Sőt, ez a csengőhangom.
2016. máj. 19. 22:32
21/40 A kérdező kommentje:
és miért? Mi tesz valamit felnőtt vagy gyerek műsorrá?
2016. máj. 20. 00:27
22/40 anonim válasza:
Az, hogy milyen célközönségnek szánják. Gyerekműsor gyermeteg karakterekkel, képi világgal, témákkal, stb operál.
23/40 A kérdező kommentje:
na de ezzel mégsem mondtad el a lényeget. attól hogy valamit valakinek szánnak attól még nem biztos hogy az a valami illik is abba a közegbe ahova szánják ;)
tehát mitől lesz gyermeteg? Mitől lesz felnőtt? Mégis mi az amitől az egyik felnőtt a másik gyerek?
2016. máj. 20. 00:32
24/40 anonim válasza:
Szerintem erről konzultálj a pszichológusoddal.
25/40 anonim válasza:
Ha nem tudod magadtól megmondani, hogy mi a gyerekeknek és a felnőtteknek szánt műsor között a különbség (hiába írtam már le) az nem az én hibám.
Ha ez így marad a továbbiakban kérlek soha ne vállalj gyereket, valamint ha lehet kerüld el őket messzire.
26/40 A kérdező kommentje:
hehe. a gyermekbarát nyilván az ami a gyermekek lelkivilágának is megfelel. ezt mindenki tudja de mitől lesz egy műsor gyerek műsor? Hisz rengeteg film van ami szintén megfelel a gyermekek lelki világának és kultusz filmek... te nem adtál választ a kérdésemre csak kitértél előle. azt kérdeztem mi tesz valamit gyerekműsorrá. nem tudod megválaszolni.... a válaszod az, hogy amit annak szánnak... én meg egy horror filmet szánok annak... az lesz? nem. akkor?
2016. máj. 20. 00:42
28/40 A kérdező kommentje:
szerintem meg ez az amikor fogalmad sincs mi a helyes válasz, helyette inkább terelsz :)
2016. máj. 20. 00:45
29/40 anonim válasza:
A saját betegséged ne vetítsd rám. köszi.
30/40 anonim válasza:
Itt is megmutatkozik, hogy baj van a fejedben. Leírtam, hogy mik jellemeznek egy gyermekműsort.
Ha netán elégedetlen vagy a válaszommal használd az internet csodálatos megzabolázatlan információfolyamát arra, hogy kielégítsd tudásvágyadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!