Gyerekkel nem rendelkező 18 év felettiek ti szoktatok olvasni mesekönyveket?
Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 06:53
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg sokan, mert a felnőttek körében is sok olyan van, aki olvassa a bibliát!
2/7 anonim válasza:
Nem igazán szoktam, max az unokaöcsémnek olvasok ilyesmit (2 éves). Persze, ha kezembe kerülne egy ami valamiért érdekes akkor nem tenném le csak azért mert mesekönyv.
3/7 anonim válasza:
Én már a 3x18-at is elhaladtam, de a mai napig szivesen olvasok mesekönyveket (IS).
4/7 anonim válasza:
Fontos lenne mindenkinek meséket olvasnia, egész kis gyerek kortól, különösen Andersen meséit.
Pl a rendíthetetlen ólomkatona, mai napig nyomot hagy bennem.
5/7 anonim válasza:
Andersen nem kimondottan gyerekeknek szól...
7/7 anonim válasza:
Mi mostanában nővéremmel retro mesekönyveket veszünk pl karácsonyra, amiket egykor nagyon szerettünk, de mára már elkallódtak.
Piff, Kippkopp, Pompom meséi, stb.
Ja és tavaly vettünk egy retro diavetítőt diafilmekkel :) szerintem kell ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!