Belegondoltál már ebbe?
A halál előtt elbódul az agy, így alakított bennünk a természet azért hogy elviselhető legyen. Utána a nagy semmi, ugyanaz ami a születésed előtt is volt. Vagyis a születésed előtti sok millió évről sem tudsz semmit, ahogy a halálod utániról sem fogsz.
Gőzerővel kutatni kell az élethosszabbítás lehetőségeit, amivel foglalkoznak is a tudósok világszerte. Persze ugyanakkor titkolóznak is, hisz gondot jelentene ha a Földön túl sokan élnének mondjuk 120 évig.
Sokszor es sokat gondolkodtam mar ezen.
Kiskoromban jatszottam azzal, hogy megprobaltam belekepzelni magamat abba, hogy meghalok es nem letezem vagyis a semmi van csak. Addig csinaltam amig nem sikerult atereznem az uresseget egy pici pillanatra, aztan siro gorcsot kaptam.
Ezen a mondaton még nem, de azon igen, hogy egyszer meghalok...
érdekel milyen érzés lehet, mi van utána, bizonyos halál esetek is érdekelnek, pl milyen érzés lehet pl a 100.-ról lezuhanni, amikor látod, hogy közeledik a mélység, vajon fáj e a becsapódás pillanata.....
Nem félek a haláltól, de nem is várom azt, majd jön...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!